Survivor: Καταρρακώθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης – «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό»

00:08 - 04/03/2023

Τα πυρά του Νίκου Μπάρτζη και όχι μόνο δέχθηκαν στο Survivor All Star ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σάκης Κατσούλης στο […] The post Survivor: Καταρρακώθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης – «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέλιος Χανταμπάκης – «Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και στο επεισόδιο της Παρασκευής (3/3) του Survivor All Star ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους συμπαίκτες του. Αφορμή στάθηκαν όσα έγιναν λίγο πριν από τον αγώνα για το έπαθλο της επικοινωνίας, με τον Νίκο Μπάρτζη να τον αποκαλεί ψεύτη και τον Στάθη Σχίζα διπρόσωπο. Μάλιστα, ο Μπάρτζης πήγε με αρκετό τσαμπουκά μπροστά του και «κόλλησε» το πρόσωπό του στο δικό του για να προκαλέσει καβγά. Ο δε, Στάθης Σχίζας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Φοράει τη μάσκα του καλού παιδιού, είναι αυτό που βλέπαμε το 2017, απλά κρύβεται καλύτερα. Βλέπω έναν Στέλιο 100% πονηρό». Οι επιθέσεις αυτές συζητήθηκαν στο νησί από την παρέα του Στέλιου Χανταμπάκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέλιος Χανταμπάκης – «Δε θέλω να το ξαναπεράσω αυτό»

Σε κλάματα ξέσπασε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star o Στέλιος Χανταμπάκης. Αφορμή στάθηκε η To άρθρο Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στέλιος Χανταμπάκης – «Δε θέλω να το ξαναπεράσω αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο