Τέμπη: Σύντροφος Αναστασίας Αδαμίδου: «Μακάρι να μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση σου ή να ήμασταν και σε αυτό μαζί»
13:34 - 04/03/2023
Η τραγωδία των Τεμπών και το πολύνεκρο δυστύχημα έχει συγκλονίσει όλους. Ένα συγκινητικό μήνυμα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στo Facebook ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος. Ο σύντροφος της Αναστασίας Αδαμίδου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα σπαρακτικό μήνυμα. O ίδιος συνόδεψε την ανάρτηση με μια σειρά κοινών τους φωτογραφιών από παλαιότερες χαρούμενες στιγμές. […]
The post Τέμπη: Σύντροφος Αναστασίας Αδαμίδου: «Μακάρι να μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση σου ή να ήμασταν και σε αυτό μαζί» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Κύπριας φοιτήτριας Αναστασίας Αδαμίδου -«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση σου»
Συγκλονίζει η ανάρτηση του συντρόφου της 24χρονης, Αναστασίας Αδαμίδου, η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.
Διαβάστε το στο Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Αναστασίας Αδαμίδου -«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση σου»
Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κύπρο ο θάνατος της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, από την Πάφο, θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη. Μεταξύ αυτών που θρηνούν για τον χαμό της και ο σύντροφός της, Δημήτρης, ο οποίος αποφάσισε να την αποχαιρετήσει με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η οποία συγκινεί. Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του: […]
Διαβάστε το στο irafina.gr