Survivor: Απαρηγόρητη η Ελένη Χαμπέρη – «Δεν θέλω να ξεσπάω σε κλάματα αλλά… άντε πάλι»

21:28 - 04/03/2023

Στον τάκο του Survivor All Star βρέθηκε αυτή την εβδομάδα η Ελένη Χαμπέρη προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών στον πάγκο της κόκκινης ομάδας. […] The post Survivor: Απαρηγόρητη η Ελένη Χαμπέρη – «Δεν θέλω να ξεσπάω σε κλάματα αλλά… άντε πάλι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star – «Λύγισε» η Ελένη Χαμπέρη: «Δεν θέλω να ξεσπάω σε κλάματα αλλά…»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η παίκτρια του Survivor All Star, Ελένη Χαμπέρη. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/3) ξέσπασε στα κλάματα και είπε πως είναι πολύ στεναχωρημένη. «Αυτή τη στιγμή είμαι λίγο πεσμένη παρόλα αυτά, όμως, με το που πάω στον στίβο μάχης θέλω να τα αφήσω όλα έξω, να μπω μέσα και να μη σκέφτομαι τίποτα. Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Νιώθω με τις νέες παίκτριες ειδικά, μετά από όλο αυτό που έχει γίνει και τις έχει πει ο Νίκος αδύναμες, κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο δεν θέλουν να φέρω πόντο στην ομάδα για να δείξουν στο Νίκο ότι δεν ισχύει αυτό που λέει. Εγώ αυτό έχω πάρει, ότι δεν έχω την στήριξη που θα έπρεπε να έχω. Δεν με

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο