Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς για τα Τέμπη: «Προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς. Έχουμε παιδί και καταλαβαίνουμε» – Video

13:14 - 05/03/2023

Ένα βίντεο ανέβασαν στο Instagram η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους συγγενείς και φίλους των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη. Οι δυο τους με μαύρα γυαλιά στέκονται σε έναν υπαίθριο χώρο. Με συγκίνηση λένε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με αυτό που έχει συμβεί. […] The post Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς για τα Τέμπη: «Προσευχόμαστε για αυτούς τους γονείς. Έχουμε παιδί και καταλαβαίνουμε» – Video appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς για Τέμπη: «Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε»

Όλη η χώρα εδώ και μέρες έχει «μουδιάσει» με την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν έχει μείνει μακριά από αυτή την τραγωδία, με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά να εκφράζουν και αυτοί την θλίψη τους. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη μέχρι στιγμής είναι 57, ... Περισσότερα To άρθρο Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς για Τέμπη: «Κουράγιο στους γονείς, έχουμε παιδιά και καταλαβαίνουμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς για Τέμπη: «Κουράγιο στους γονείς»

Το δυστύχημα που σημειώθηκε με τα δύο τρένα στα Τέμπη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς για Τέμπη: «Κουράγιο, έχουμε παιδί και καταλαβαίνουμε»

«Με ένα κοινό βίντεο που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram η Καίτη Γαρμπή και To άρθρο Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς για Τέμπη: «Κουράγιο, έχουμε παιδί και καταλαβαίνουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς για την τραγωδία στα Τέμπη: “Προσευχόμαστε για τους γονείς των θυμάτων”

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι συγκλονισμένοι από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Οι δύο καλλιτέχνες μέσα από δύο Instagram stories που ανέβασαν εξέφρασαν την λύπη τους για τα θύματα και είπαν ότι προσεύχονται για τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους. “Καλημέρα, είμαστε […] The post Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς για την τραγωδία στα Τέμπη: “Προσευχόμαστε για τους γονείς των θυμάτων” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»