Λαφαζάνης: Δεν δέχτηκα επίθεση στα Εξάρχεια
14:44 - 10/10/2019
Σε διάψευση προχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2019). Σύμφωνα με τα όσα έγραψαν αναρχικοί στο indymedia, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχτηκε σπρωξιές, φτύσιμο και βρίσιμο όταν περπατούσε στην οδό Στουρνάρνη. Ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στο newsit.gr, δήλωσε πως δεν δέχτηκε επίθεση και πως απλά 1-2 άτομα τον έβρισαν, όμως τους αγνόησε. «Δεν μου έγινε επίθεση. Κάποιοι νεαροί μου απηύθυναν κάποιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Δεν έδωσα σημασία και προχώρησα. Το περιστα
The post Λαφαζάνης: Δεν δέχτηκα επίθεση στα Εξάρχεια appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λαφαζάνης: Δεν δέχτηκα επίθεση στα Εξάρχεια
Σε διάψευση προχώρησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχετικά με την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε στα Εξάρχεια το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τα όσα έγραψαν αναρχικοί στο indymedia, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχτηκε σπρωξιές, φτύσιμο και βρίσιμο όταν περπατούσε στην οδό Στουρνάρνη.
Ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στο newsit.gr, δήλωσε πως δεν δέχτηκε επίθεση και πως απλά 1-2 άτομα τον έβρισαν, όμως τους αγνόησε.
«Δεν μου έγινε επίθεση. Κάποιοι νεαροί μου απηύθυναν κάποιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Δεν έδωσα σημασία και προχώρησα. Το περιστατικό είναι ανάξιο σχολιασμού. Στην οδό Στουρνάρη ήμουν και περπατούσα μόνος. Δεν έχω φύλαξη άλλωστε. Απέναντι ήταν. Έναν – δύο παρατήρησα. Ο ένας απηύθυνε κάποιους χαρ
Διαβάστε το στο thestival.grΛαφαζάνης: «Δεν μου επιτέθηκαν στα Εξάρχεια, με έβρισαν από μακριά»
Πολιτική
Διαψεύδει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τα περί επίθεσης εναντίον του στην περιοχή των Εξαρχείων.
Μιλώντας στο newsit.gr και τον Μάριο Αραβαντινό, ο Π. Λαφαζάνης ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανενός είδους επίθεση, απλώς δύο άτομα εκτόξευσαν εναντίον του βρισιές από το απέναντι πεζοδρόμιο, στη Στουρνάρη.
«Δεν μου έγινε επίθεση. Κάποιοι νεαροί μου απηύθυναν κάποιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Δεν έδωσα σημασία και προχώρησα. Το περιστατικό είναι ανάξιο σχολιασμού. Στην οδό Στουρνάρη ήμουν και περπατούσα μόνος. Δεν έχω φύλαξη άλλωστε. Απέναντι ήταν. Έναν – δύο παρατήρησα. Ο ένας απηύθυνε κάποιους χαρακτηρισμούς, ανάξιους οποιουδήποτε σχολίου. Δεν ήρθαν με καμιά διάθεση να με χτυπήσουν. Δεν υπήρχε τέ
Διαβάστε το στο topontiki.grΛαφαζάνης: Δεν μου επιτέθηκαν στα Εξάρχεια, με έβρισαν από μακριά
Διαψεύδει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τα περί επίθεσης εναντίον του στην περιοχή των Εξαρχείων.
Μιλώντας στο newsit.gr και τον Μάριο Αραβαντινό, ο Π. Λαφαζάνης ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανενός είδους επίθεση, απλώς δύο άτομα εκτόξευσαν εναντίον του βρισιές από το απέναντι πεζοδρόμιο, στη Στουρνάρη.
«Δεν μου έγινε επίθεση. Κάποιοι νεαροί
Διαβάστε το στο madata.grΛαφαζάνης: Από ποιους δέχτηκε επίθεση. «Θα φύγει με φορείο…»
Από ποιους δέχτηκε επίθεση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης; Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, το βράδυ της Τετάρτης (09/10) ενώ βρισκόταν στα Εξάρχεια. Όπως αναφέρεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δέχθηκε την επίθεση, γύρω στις 23:00, στην οδό Σουρνάρη. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι οι νεαροί του απηύθυναν «υβριστικούς χαρακτηρισμούς» […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Λαφαζάνης: Από ποιους δέχτηκε επίθεση. «Θα φύγει με φορείο…».
Διαβάστε το στο fimes.grΠαναγιώτης Λαφαζάνης: Δέχθηκε φραστική επίθεση στα Εξάρχεια
Παναγιώτης Λαφαζάνης: Φραστική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο εκδότης της iskra.gr.
Διαβάστε το στο pagenews.gr