Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο»

16:04 - 06/03/2023

Ένα σχόλιο, που συζητήθηκε, έκανε η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου για τον Άδωνι Γεωργιάδη, κάτω από ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter. Αρχικά υπουργός σε μήνυμά του χαρακτήρισε «μεγάλη ημέρα» την καταδίκη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Ακολούθησε το σχόλιο της τραγουδίστριας η οποία έγραψε: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν εάν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο!», εννοώντας το τρένο από την τραγωδία των Τεμπών. «Τι να πει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους πλέον….μόνον μίσος έχουν μέσα στην ψυχή τους κρίμα…», ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης στην Άντζυ Σαμίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο» – Η απάντηση του υπουργού

Στο στόχαστρό της έβαλε η Άντζυ Σαμίου τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη. Η τραγουδίστρια σχολίασε μία ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την Ελένη Τουλουπάκη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε γράψει στο Twitter ότι «ο κ. Παπαγγελόπουλος καταδικάστηκε αμετάκλητα ... Περισσότερα To άρθρο Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο» – Η απάντηση του υπουργού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο»

Μία ιδιαίτερα σκληρή ανάρτηση έκανε η Άντζυ Σαμίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, βάζοντας στο στόχαστρο τον […] The post Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο»

Η απάντηση του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη στο Tweet που έκανε η Άντζυ Σαμίου.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο»

Ένα σχόλιο, που συζητήθηκε, έκανε η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου για τον Άδωνι Γεωργιάδη, κάτω από ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter. Αρχικά υπουργός σε μήνυμά του χαρακτήρισε «μεγάλη ημέρα» την καταδίκη του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Ακολούθησε το σχόλιο της τραγουδίστριας η οποία έγραψε: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν εάν ήσουν μόνο εσύ […] Το άρθρο Άντζυ Σαμίου σε Άδωνι Γεωργιάδη: «Μεγάλη ημέρα θα ήταν αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Dj Valentino για Ελένη Μενεγάκη: «Όταν βάζεις νερό στο κρασί σου, γίνεται νερόκρασο και δεν πετυχαίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου – «Έπρεπε να κάνει ghosting» λέει ο Ετεοκλής Παύλου

Νέα ανάρτηση Καλλιάνου: Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου – Όσο ο πατέρας μου έσβηνε, έψαχναν να βρουν αν πληροί τα κριτήρια για ΜΕΘ

Αυτό το βίντεο «έκαψε» τους «εγκεφάλους» στη δολοφονία Λυγγερίδη – Ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το πρόσταγμα για επίθεση

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Stoiximan Super League: Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Βαθμολογία και πρόγραμμα