Οι άνδρες των ΛΟΚ τίμησαν τη μνήμη του Κυπριανού Παπαϊωάννου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

00:50 - 07/03/2023

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου ήταν ένα από τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών και στο φως τη δημοσιότητας ήρθε βίντεο με άνδρες των ΛΟΚ να αποτίουν φόρο τιμής στον 23χρονο Κύπριο φοιτητή της Νομικής, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως καταδρομέας. «Δε θέλω δόξες και τιμές/Στεφάνια και αψίδες/Μονάχα στην κηδεία μου/Να ‘ρθουν οι λοκατζήδες Μια ζώνη ρίψεως/Στον τάφο μου ανοίξτε/Κομάντος μ’ αλεξίπτωτα/Γύρω – γύρω ρίξτε Δε θέλω η μανούλα μου/Για εμένανε να κλάψει/Μόνο στον ξύλινο σταυρό/Ο Τολμών Νικά να γράψει», ακούγεται να λένε. Το βίντεο δημοσίευσε ο πρώην δημοσιογράφος Σωτήρης Παπαδόπουλος και προέρχεται από πατέρα παιδιού που είναι στα ΛΟΚ. Έγινε η κηδεία του στην Κύπρο Στο μεταξύ, χθες Δευ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Οι άνδρες των ΛΟΚ τιμούν τον Κυπριανό Παπαϊωάννου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφόρησε στα social media. Σε αυτό απεικονίζονται άνδρες των ΛΟΚ να αποτίουν φόρο τιμής στον Κυπριανό Παπαϊωάννου...

Διαβάστε το στο Zougla

Τουρκία: «Ναι» στην έκδοση του πατέρα του μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη

Θετική ανταποκρίθηκε η Άγκυρα σχετικά με την έκδοση του πατέρα του μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, μετά τη συνομιλία που είχε ο υπουργός Προστασίας… Τουρκία: «Ναι» στην έκδοση του πατέρα του μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οξειδωμένη οβίδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Πωλείται ο Μανδάς – Τέλος για Παναθηναϊκό, ποιες οι πιθανότητες του Ολυμπιακού

Ζελένσκι: Ομάδα εργασίας για τις εγγυήσεις ασφαλείας θα έχει συνομιλίες στη Γερμανία

Ο Γιώργος Λαμπράκης διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ

«Θέμα» με Ναν στον Παναθηναϊκό – Νέα μεταγραφή για να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 16 Δεκεμβρίου