Νίκος Μουτσινάς για Τέμπη: «Του φαίνεσθαι είναι όλα αυτά, του κώ…»

18:56 - 07/03/2023

Η αιχμηρή τοποθέτηση του για τα περί θυσίας που είπε ο Πορτοσάλτε

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολόπουλος για Τέμπη: Το άγχος του Μητσοτάκη είναι να πει «δεν φταίω εγώ»

«Το μόνο που δεν τους νοιάζει είναι το πρόβλημα, τις εκλογές κοιτάνε όλοι», τονίζει ο Νίκος Νικολόπουλος. Η Ανεξάρτητη Αρχή που συστήθηκε τον Ιανουάριο 2023 και δεν συγκροτήθηκε.Άρθρο «καταπέλτη» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη (και όχι μόνο) με φόντο το φρικτό σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη υπογράφει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, με τίτλο: «Η αδιαφορία σκοτώνει - Οι νεκροί των Τεμπών είναι νεκροί λόγω διαχρονικής διαφθοράς και αδιαφορίας». Ειδικότερα, στο άρθρο του που δημοσιεύει η εφημερίδα Πελοπόννησος, ο κ. Νικολόπουλος αρχικά αποδίδει την τραγωδία στα Τέμπη στη «διαχρονική διαφθορά και αδιαφορία», ενώ στη συνέχεια εστιάζει στις ευθύνες του πρωθυπουρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι