Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπομαι κι έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι»

10:32 - 08/03/2023

Ο Γιώργος Λιάγκας, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, προχώρησε μια κατάθεση ψυχής, τόνισε πως είναι αηδιασμένος με όλα αυτά που […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπομαι κι έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιάγκας: «Ντρέπομαι κι έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι – Σταματάω να ασχολούμαι με τα Τέμπη»

«Σήμερα θα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των Τεμπών», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής.«Σήμερα θα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των Τεμπών», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής.«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λιάγκας: «Ντρέπομαι κι έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι»

«Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Λιάγκας: "Ντρέπομαι κι έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το παιχνιδάκι"

"Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω στο παιχνιδάκι αυτό»

Ο Γιώργος Λιάγκας, προχώρησε μια κατάθεση ψυχής και τόνισε πως είναι αηδιασμένος με όλα αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες. Όσα είπε! The post Γιώργος Λιάγκας: «Έχω αηδιάσει, αρνούμαι να συμμετάσχω στο παιχνιδάκι αυτό» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο