Ο Έλον Μασκ ζήτησε συγγνώμη από απολυμένο εργαζόμενο μετά από καυγά στο Twitter

16:06 - 08/03/2023

Ο Έλον Μασκ τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή τις αλλαγές στο Twitter, καθώς είχε διαδικτυακό καυγά με έναν απολυμένο εργαζόμενο, τον οποίο προσέλαβε ξανά και του ζήτησε συγγνώμη. Σύμφωνα με το bbc.com, ο Halli Thorleifsson πούλησε την εταιρεία του Ueno στο Twitter το 2021 και έγινε ανώτερος διευθυντής στο σχεδιασμό προϊόντων της πλατφόρμας. Εντούτοις, όταν πριν από λίγες δεν μπορούσε ξαφνικά να μπει στον διαδικτυακό λογαριασμό του. «Άνοιξα τον υπολογιστή μου το πρωί της Κυριακής πριν από εννέα ημέρες και είδα ότι η οθόνη ήταν γκρίζα και κλειδωμένη, υποδεικνύοντας ότι είχα κλειδωθεί από τους λογαριασμούς μου», είπε χαρακτηριστικά. «Αφού πέρασαν μερικές ημέρες άρχισα να απευθ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλον Μασκ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από εργαζόμενο που απολύθηκε

«Συγγνώμη» ζήτησε ο Έλον Μασκ από έναν εργαζόμενο του Twitter,  ο οποίος τον είχε ρωτήσει εάν θα απολυθεί με ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. «Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωπίνων πόρων (ΗR) δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν είμαι μισθωτός ή όχι» έγραψε ο εργαζόμενος Halli Thorleifsson, που πάσχει από μυϊκή δυστροφία και έχει […] Το άρθρο Έλον Μασκ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από εργαζόμενο που απολύθηκε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Elon Musk: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για απολυμένο εργαζόμενο στο Twitter

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η στρατηγική της εταιρείας όσον αφορά στις απολύσεις γίνεται θέμα παγκοσμίως, αφότου ο Elon Musk ανέλαβε τα ηνία της.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας