Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η ανάρτηση του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς – «Θεέ μου, δωσ’ μου δύναμη να μεγαλώσω το παιδί μας»
19:36 - 08/03/2023
Συγκλονίζει η ανάρτηση του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς που βρήκε φρικτό θάνατο στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, καθώς ζητά δύναμη από τον Θεό για να μπορέσει να διαχειριστεί την απώλεια της «γυναίκας της ζωής» του, όπως αναφέρει ο ίδιος, και να μεγαλώσει μόνος το παιδί τους. Όπως αναφέρει στο Facebook, «μια μέρα είμαι σίγουρος
Το άρθρο Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει η ανάρτηση του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς – «Θεέ μου, δωσ’ μου δύναμη να μεγαλώσω το παιδί μας» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη: Τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της Αθηνάς – Ζητάω δύναμη να μεγαλώσω το παιδί μας
Ανατριχιαστικά είναι τα λόγια του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς, η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς ψάχνει να βρει την δύναμη να διαχειριστεί την απώλεια της «γυναίκας της ζωής μου» […]
The post Τέμπη: Τα σπαρακτικά λόγια του συζύγου της Αθηνάς – Ζητάω δύναμη να μεγαλώσω το παιδί μας appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr