Τραυματίας από την τραγωδία των Τεμπών αναγκάστηκε να πληρώσει τον νάρθηκα για τη μέση του
19:52 - 08/03/2023
Επιβάτης από την τραγωδία στα Τέμπη, δήλωσε ότι τραυματίστηκε στη μέση από τη σύγκρουση των τρένων και πως χρειάστηκε να καλύψει ο ίδιος το κόστος σε νάρθηκα που είχε ανάγκη. Ο 20χρονος Άγγελος Φανουράκης μίλησε στο «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «πλήρωσα μόνος μου τον κηδεμόνα (σ.σ. ειδικός νάρθηκας), γιατί αλλιώς δεν θα τον έπαιρνα. Ήμουν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλά. Το εξάρτημα που χρειαζόμουν για τη μέση μου έπρεπε να αγοραστεί από ιδιώτη». Επίσης, σχετικά με την τραγωδία, δήλωσε πως «ήμουν στο τέταρτο βαγόνι κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, μια πολύ μεγάλη λάμψη, ένα μικρό κενό, το βα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εννέα ημέρες από την τραγωδία των Τεμπών – Τρισάγιο σήμερα στον τόπο του δυστυχήματος
Σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου επισημαίνονται τα εξής: «Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 συμπληρώνονται εννέα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποί μας. Με ευλογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Ιερά Μητρόπολη […]
Διαβάστε το στο trikalavoice.gr