MasterChef: Κατέρρευσε η Μαρία – «Αχ Θεέ μου, βαρέθηκα»

23:04 - 08/03/2023

Την πιο ευάλωτη πλευρά της έδειξε η παίκτρια του MasterChef, Μαρία Ματσούκαρου στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες […] The post MasterChef: Κατέρρευσε η Μαρία – «Αχ Θεέ μου, βαρέθηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: Κατέρρευσε η Μαρία – «Λέω αυτό που νιώθω και δεν με ενδιαφέρει ποιος με συμπαθεί – Αχ, Θεέ μου, βαρέθηκα»

Το MasterChef δεν στερείται από ίντριγκες και φέτος, με τις πρώτες συμπάθειες και… κυρίως αντιπάθειες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους μετατρέποντας το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη. Στο στόχαστρο πολλών έχει μπει από την ώρα που επέστρεψε στο παιχνίδι η Μαρία Μπέη αλλά και ο Γιώργος Πορφύρης. Ο δεύτερος είχε την… τιμητική του στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/3). Πυρ και μανία εμφανίστηκε μαζί του η Στέλλα Κατσέ γιατί το «παίζει» Θεός και «Είναι τέρμα χειριστικός, νάρκισσος και υπερόπτης» με αποτέλεσμα οι αμόρφωτοι συμπαίκτες της αλλά και τα κορίτσια όπως η Γιώτα να τρέχουν από πίσω τους για να νιώσουν μια δύναμη. Μάλιστα ανάμεσα σε κάποιους παίκτες έπεσαν και σπόντες ότι Γιώτα και Πορφύρης ε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο