Απάντηση Ρουσόπουλου σε Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

23:16 - 08/03/2023

Απάντηση στην… αντίδραση των κύκλων του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος.  Περισσότερα σε λίγο… Πηγή The post Απάντηση Ρουσόπουλου σε Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρουσόπουλος για αντίδραση Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Απάντηση στα όσα διέρρευσαν πηγές από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή για τις δηλώσεις του Θόδωρου Ρουσόπουλος, έδωσε ο ίδιος ο κύριος Ρουσόπουλος το βράδυ της Τετάρτης.. Το πρωί της Τετάρτης, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής, μετά την πρόσφατη παραίτησή του από το ... Περισσότερα To άρθρο Ρουσόπουλος για αντίδραση Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ρουσόπουλος: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος σημειώνει τα εξής: «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο...

Διαβάστε το στο Zougla

Απάντηση Ρουσόπουλου σε Καραμανλή: «Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων»

Απάντηση στην αντίδραση κύκλων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ρουσόπουλος για αντίδραση Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Απάντηση στα όσα διέρρευσαν πηγές από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή για τις δηλώσεις του Θόδωρου Ρουσόπουλου, έδωσε ο ίδιος ο κύριος Ρουσόπουλος το βράδυ της Τετάρτης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Ρουσόπουλος απαντά στον Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος, απάντησε στα όσα νωρίτερα είχε δηλώσει πηγή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τονίζοντας πως «οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων». Ολόκληρη η δήλωση Ρουσόπουλου έχει ως εξής: «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία […] Το άρθρο Ο Ρουσόπουλος απαντά στον Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Απάντηση Ρουσόπουλου σε κύκλους Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό έγκριση τρίτων

Σε πληροφορίες που θέλουν το γραφείο του Κ. Καραμανλή να κάνει λόγο για τις απόψεις του, απαντά ο Θ. Ρουσόπουλος, βουλευτής της ΝΔ. Ειδικότερα, αναφέρει: «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη… Απάντηση Ρουσόπουλου σε κύκλους Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό έγκριση τρίτων - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Απάντηση Ρουσόπουλου στις διαρροές Καραμανλή: «Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων»

Απάντηση στη διαρροή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή έδωσε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.Απάντηση στη διαρροή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή έδωσε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.Σε δήλωσή του, ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος σημειώνει τα εξής: «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρουσόπουλος: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων ekomninou Wed, 08/03/2023 - 23:16

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Περίεργη η διαρροή Καραμανλή – Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος, απάντησε στα όσα νωρίτερα είχε δηλώσει πηγή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τονίζοντας πως «οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων». Ολόκληρη η δήλωση Ρουσόπουλου έχει ως εξής: «Παρότι Το άρθρο Θεόδωρος Ρουσόπουλος: Περίεργη η διαρροή Καραμανλή – Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος απάντησε στα σχόλια των κύκλων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.  «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος, απάντησε στα όσα νωρίτερα είχε δηλώσει πηγή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τονίζοντας πως «οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων». Ολόκληρη η δήλωση Ρουσόπουλου έχει ως εξής: «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία […] Το άρθρο Ρουσόπουλος: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι