Σον Κεμπ: Συνελήφθη για περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών

06:18 - 09/03/2023

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο θρύλος των Σιάτλ Σούπερ Σόνικς και 6 φορές All Star, Σον Κεμπ, αφού συνελήφθη για περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνελήφθη ο πρώην άσος του NBA, Σον Κεμπ, για εμπλοκή σε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών

Ο πρώην άσος του ΝΒΑ, Σον Κεμπ, συνελήφθη χθες το βράδυ, καθώς το όνομά του εμπλέκεται σε περιστατικό ανταλλαγή πυροβολισμών, στην Ουάσιγκτον. Φέρεται πως ο Κεμπ, μέσα από το αυτοκίνητό του, σήκωσε όπλο και πυροβόλησε οδηγό άλλου οχήματος. Το ένα από τα αυτοκίνητα εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος, ενώ αργότερα βρέθηκε ένα όπλο. Το αστυνομικό τμήμα της Τακόμα ανέφερε την Τετάρτη ότι έπεσαν πυροβολισμοί μετά από διαπληκτισμό μεταξύ των επιβαινόντων σε ένα πάρκινγκ, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Όπως αναφέρει το New York Post, ο Kemp συνελήφθη στις το απόγευμα της Τετάρτης και κατηγορήθηκε για κακούργημα. Επιπλέον, συνελήφθη και ένας 53χρονος άνδρας για τους πυροβολισμούς, ενώ η έρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ενεπλάκη σε περιστατικό με ανταλλαγή πυροβολισμών ο θρύλος του ΝΒΑ Σον Κεμπ (βίντεο)

O θρύλος των Σιάτλ Σούπερ Σόνικς και 6 φορές All Star, Σον Κεμπ, βρίσκεται στη φυλακή με κατηγορίες πως ενεπλάκη σε περιστατικό με ανταλλαγή πυροβολισμών. Ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία της έρευνας για το περιστατικό, ένα βίντεο ήρθε σε κυκλοφορία για να δώσει «φως» στη συνέχεια της υπόθεσης. Στο βίντεο φαίνεται, πως ο Κεμπ,  Το άρθρο Ενεπλάκη σε περιστατικό με ανταλλαγή πυροβολισμών ο θρύλος του ΝΒΑ Σον Κεμπ (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Συνελήφθη «Rain Man», Σον Κεμπ για περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών

Ο πρώην έξι φορές all star μπασκετμπολίστας του NBA και ένας από τους εντυπωσιακότερους αθλητές και «dunkers» της δεκαετίας του 90 για το αμερικανικό μπάσκετ, ο Σον Κεμπ, κρατείται σύμφωνα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

NBA: Νέες περιπέτειες για τον Σον Κεμπ – Χειροπέδες για εμπλοκή σε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών

Νέες περιπέτειες για τον θρυλικό άσο του NBA, Σον Κεμπ. Ο πρώην σταρ των Σιάτλ Σούπερσονικς ο οποίος το 2005 είχε κατηγορηθεί για κατοχή μαριχουανάς και κοκαΐνης, τώρα εμπλέκεται σε επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών και σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στη φυλακή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Κεμπ, κάποιος έκλεψε χθες […] The post NBA: Νέες περιπέτειες για τον Σον Κεμπ – Χειροπέδες για εμπλοκή σε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Συνελήφθη ο Σον Κεμπ επειδή ενεπλάκη σε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών

Ο παλαίμαχος NBAερ συνελήφθη από την αστυνομία για περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών. Μπλεξίματα με τον νόμο έχει εκ νέου ο Σον Κεμπ, καθώς συνελήφθη στην Ουάσινγκτον επειδή ενεπλάκη σε περιστατικό πυροβολισμών έπειτα από τσακωμό συνέβη ανάμεσα σε επιβάτες δύο αυτοκινήτων. Η διαφωνία που φαίνεται να οδήγησε σε πυροβολισμούς έλαβε χώρα κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο και […] The post Συνελήφθη ο Σον Κεμπ επειδή ενεπλάκη σε περιστατικό ανταλλαγής πυροβολισμών first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»