Κουμουτσάκος για Καραμανλή: Αν ήμουν σε ανάλογη θέση, δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στις εκλογές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Άδειασμα» και από Κουμουτσάκο στον Καραμανλή - «Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία»
Ακόμα ένα στέλεχος της ΝΔ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, «αδειάζει» τον Κώστα Καραμανλή, για την επιλογή του πρώην υπ. Μεταφορών να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την παραίτησή του. Μιλώντας στο Action24, ο Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε πως εάν ήταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή, δε θα μπορούσε συναισθηματικά και ψυχολογικά ... Περισσότερα
To άρθρο «Άδειασμα» και από Κουμουτσάκο στον Καραμανλή - «Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κουμουτσάκος: Νέο άδειασμα σε Καραμανλή – «Εγώ δεν θα συμμετείχα στις εκλογές»
Μετά τον Θοδωρή Ρουσόπουλο και ο Γιώργος Κουμουτσάκος τάσσεται εμμέσως κατά της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Μεταφορών στις εκλογές
Διαβάστε το στο Ο Κουμουτσάκος «άδειασε» τον Καραμανλή: «Εγώ δε θα συμμετείχα στις εκλογές»
Στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στις εκλογές μετά και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.Στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στις εκλογές μετά και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, ανέφερε ότι άμα ήταν αυτός στην περίπτωση του […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Αδειασμα» Κουμουτσάκου σε Καραμανλή: «Εγώ δε θα συμμετείχα στις εκλογές»
Ολοένα και περισσότερα είναι τα πρόσωπα εντός της Νέας Δημοκρατίας που αναφέρονται στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στις εκλογές μετά και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – Αυξάνονται τα στελέχη, όπως ο Γιώργος Κουμουτσάκος, που τον προτρέπουν να μην «κατέβει» στις εκλογές Ολοένα και περισσότερα είναι τα «γαλάζια» στελέχη […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr