Τρόφιμα ζύμωσης: Ποια είναι και γιατί να τα εντάξουμε στη διατροφή μας

17:06 - 09/03/2023

Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία των τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση Παραδείγματα τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση περιλαμβάνουν: Κεφίρ Κομπούχα Ξυνολάχανο Tempeh Κίμτσι Μiso Ελιές Γιαούρτι Οφέλη για την υγεία των τροφίμων που έχουν υποστεί ζύμωση Τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση αποτελούν μέρος μιας μεγάλης ποικιλίας κουζινών από...

Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsitamea.gr

Μην με θυμάσαι όταν δεν έχεις άλλον… Να με σκέφτεσαι όταν τους έχεις όλους

Χαμός σε τσιγγάνικο γάμο στην Ελλάδα – Πεθερά «λούζει» την νύφη με χιλιάδες ευpώ ενώ χορεύει

Για να μην πετάς τα λεφτά σου… : Έτσι θα διαβάζεις τα ταμπελάκια Zara – Το κόλπο στο Tik Tok για να ξεχωρίσεις την ποιότητα

Το άγνωστο φυτό που “χτυπάει” όγκους, διαβήτη και πίεση – Οι γιατροί το μελετούν σοβαρά

Ο ώμος σου “πετάχτηκε” από τη θέση; ΜΗΝ τον βάλεις μόνος σου – Δες τι πρέπει να κάνεις

Έρχονται νέες αλλαγές στις “χρυσές αποδείξεις” – Δες πώς μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.200 € φόρο