Μπέττυ Βακαλίδου: «Έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου από τα ΚΕΠ»
17:10 - 09/03/2023
Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης η Μπέττυ Βακαλίδου. Η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια της […]
The post Μπέττυ Βακαλίδου: «Έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου από τα ΚΕΠ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Βακαλίδου: «Έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου από τα ΚΕΠ»
«Δεν μιλάω με την οικογένειά μου, όταν εγώ πάλευα δεν ήταν στο πλευρό μου» τόνισε η τρανσέξουαλ ηθοποιός
Διαβάστε το στο Μπέττυ Βακαλίδου: «Έμαθα από τα ΚΕΠ ότι πέθανε η μητέρα μου – Δεν με αποδέχτηκαν ποτέ»
Συγκλόνισε η ηθοποιός Μπέττυ Βακαλίδου, μιλώντας για το αγεφύρωτο χάσμα με την οικογένειά της. Τι αποκάλυψε για την απαγωγή Ταχτσή.
Διαβάστε το στο Μπέττυ Βακαλίδου: «Έμαθα από τα ΚΕΠ ότι πέθανε η μητέρα μου – Δεν με αποδέχτηκαν ποτέ»
Συγκλόνισε η ηθοποιός Μπέττυ Βακαλίδου, μιλώντας για το αγεφύρωτο χάσμα με την οικογένειά της. Τι αποκάλυψε για την απαγωγή Ταχτσή.
Διαβάστε το στο tanea.grΜπέττυ Βακαλίδου: Έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου από τα ΚΕΠ – Δε συνέβη η απαγωγή του Κώστα Ταχτσή
Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης (09/03) η Μπέττυ Βακαλίδου. Η ηθοποιός και ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που είχε με τους γονείς της οι οποίοι δεν την αποδεχόντουσαν αλλά και στον σκληρό τρόπο που πληροφορήθηκε το θάνατο της μητέρας της. «Έμαθα από το τηλέφωνο ότι πέθανε ο πατέρας μου, από μία κλήση που έκανα στη μητέρα μου το 1998. Εννοείται ότι δεν με κάλεσαν στην κηδεία. Δεν την κατάλαβα ποτέ τη σκληρότητα αυτών των ανθρώπων. Πίστευα ότι έκανα μία κίνηση, όταν της είπα να πάω στην Αλεξανδρούπολη σε ένα ξενοδοχείο και να στείλω ένα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜπέττυ Βακαλίδου: «Έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου από τα ΚΕΠ κι ο πατέρας μου από το τηλέφωνο»
Η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που είχε με τους γονείς της, που δεν την αποδέχονταν, αλλά και στον σκληρό τρόπο που πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας της.
Η γνωστή ηθοποιός και ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τεταμένες σχέσεις που είχε με τους γονείς της, που δεν την αποδέχονταν, αλλά και στον σκληρό τρόπο που πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας της. Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπέττυ Βακαλίδου: «Δεν συγχωρώ την οικογένειά μου, έμαθα για τον θάνατο της μητέρας μου από τα ΚΕΠ»
Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε σήμερα η Μπέττυ Βακαλίδου στην εκπομπή “Στούντιο 4“. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην
To άρθρο Μπέττυ Βακαλίδου: «Δεν συγχωρώ την οικογένειά μου, έμαθα για τον θάνατο της μητέρας μου από τα ΚΕΠ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπέττυ Βακαλίδου: “Έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου από τα ΚΕΠ”
Η Μπέττυ Βακαλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η ηθοποιός και ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας μίλησε μεταξύ άλλων για τις τεταμένες σχέσεις που είχε με τους γονείς της, που δεν την αποδέχονταν, ενώ αποκάλυψε ότι πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας της από τα ΚΕΠ. “Έμαθα από το τηλέφωνο ότι πέθανε […]
The post Μπέττυ Βακαλίδου: “Έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου από τα ΚΕΠ” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΜπέττυ Βακαλίδου: «Έμαθα τον θάνατο της μητέρας μου από τα ΚΕΠ»
Η Μπέττυ Βακαλίδου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν μιλά με κανέναν από την οικογένειά της είτε κοντινό είτε μακρινό συγγενή. «Οι γονείς μου έχουν πεθάνει. Τα δύο αδέλφια έχουν πεθάνει. Αυτός που μου έκανε τα χειρότερα ζει», εξομολογήθηκε αρχικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους θανάτους των γονιών της και πώς […]
The post Μπέττυ Βακαλίδου: «Έμαθα τον θάνατο της μητέρας μου από τα ΚΕΠ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr