Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη- «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

19:24 - 09/03/2023

Αίσθηση προκαλεί για ακόμη μια φορά με την τοποθέτησή του, πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου. To άρθρο Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη- «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη

«Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά Αμβρόσιου: «Αν ο διάβολος είχε μορφή, θα είχε τη δική σας»

Αίσθηση προκάλεσε για ακόμη μια φορά με μία τοποθέτησή του, ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος. Ο Αμβρόσιος, αναφερόμενος στην τραγωδία στα τέμπη, όπου το Intercity 62 συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στέλνοντας στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους, έκανε λόγο για «Θεϊκή τιμωρία». Συνέδεσε, μάλιστα, την απίστευτη τραγωδία στα Τέμπη με την «πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του ... Περισσότερα To άρθρο Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά Αμβρόσιου: «Αν ο διάβολος είχε μορφή, θα είχε τη δική σας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη – «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά τις αισχρές δηλώσεις Αμβρόσιου για τα Τέμπη.

Διαβάστε το στο in.gr

O Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τη δήλωση για τα Τέμπη: «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο instagram με φωτογραφία του Αμβρόσιου λέει πως «αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε τη δική σας».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μιχάλης Ιατρόπουλος σε Αμβρόσιο: Mr tragic, αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε τη δική σας

«Θεϊκή τιμωρία» χαρακτήρισε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος την τραγωδία στα Τέμπη όπου το Intercity 62 συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στέλνοντας στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους. Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, σε εκτενές άρθρο του, συνέδεσε την τραγωδία στα Τέμπη με την «πανηγυρική Καρναβαλική εορτή του Διαβόλου», υποστηρίζοντας πως ενδεχομένως «εκφράζει την οργή του Θεού».  Η τοποθέτησή του έκανε έξαλλο τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφερόμενος στον Αμβρόσιο τόνισε πως «αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας». «Mr tragic Αμβρόσιε αν υπήρχε ό Θεός που εσείς πι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξεσπά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά του Αμβρόσιου: «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών σε άρθρο του, γράφοντας: «Μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως ΤΙΜΩΡΙΑ από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά του Αμβρόσιου μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη: «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Η αδιανόητη και αισχρή δήλωση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, για την τραγωδία στα Τέμπη, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου – «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Ο ηθοποιός απάντησε στην προκλητική αναφορά του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που έγραψε για την τραγωδία στα Τέμπη «μήπως είναι οργή Κυρίου για το καρναβάλι;». Το άρθρο Μιχάλης Ιατρόπουλος: Ξεσπά κατά του Αμβρόσιου – «Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μιχάλης Ιατρόπουλος κατά Αμβρόσιου για τα Τέμπη: Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας

Ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος αντιδρά στην θέση του Αμβρόσιου που προσβάλλει τους νεκρούς των Τεμπών.Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση στην κατάπτυστη δήλωση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, Αμβρόσιου για το γεγονός πως αποκάλεσε την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, τιμωρία από τον Θεό. Συγκεκριμένα o γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζει όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος σχετικά με την τραγωδία με τους δεκάδες νέους ανθρώπους νεκρούς στα Τέμπη μετά από τη μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών που κινούνταν στις ίδιες ράγες. Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας ανέφερε πως το τραγικό συμβάν σ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Mr tragic Αμβροσιε αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας»

Ο ηθοποιός απάντησε στην προκλητική αναφορά του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που έγραψε για την τραγωδία στα Τέμπη «μήπως είναι οργή Κυρίου για το καρναβάλι;»

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ιατρόπουλος κατά δήλωσης Αμβροσίου: "Αν ο διάβολος είχε μορφή, θα είχε τη δική σας" (φωτο)

H αντίδραση του ηθοποιού στην προκλητική τοποθέτηση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Άγριο ξέσπασμα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο κατά του Αμβρόσιου: «Αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε τη δική σας»

Η αδιανόητη δήλωση του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου προκάλεσε οργή και αγανάκτηση. Συγκεκριμένα σε άρθρο του όπου αναφέρθηκε στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών έγραφε: «Μήπως το γεγονός αυτό έρχεται ως τιμωρία από τον Θεόν για την υπερβολική ασέβεια του ανθρώπου και τον πλεονασμό της αμαρτίας κατά το προηγηθέν τριήμερο του Καρναβαλιού, που τόσο […] The post Άγριο ξέσπασμα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο κατά του Αμβρόσιου: «Αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε τη δική σας» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»