Τέμπη: Οι πρώτες δηλώσεις του επιθεωρητή του ΟΣΕ – Τι λέει για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει
20:18 - 09/03/2023
Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε πριν από λίγες ώρα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ στον οποίο ασκήθηκε
To άρθρο Τέμπη: Οι πρώτες δηλώσεις του επιθεωρητή του ΟΣΕ – Τι λέει για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη: Η πρώτη δήλωση του επιθεωρήτη του ΟΣΕ για τα αίτια της τραγωδίας - «Έγιναν πολλάπλα λάθη»
Τέμπη: Τι αποκαλύπτει ο επιθεωρητής του ΟΣΕ για τις ευθύνες και τα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 28ης ΦεβρουαρίουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ πρώτη δήλωση του επιθεωρητή του ΟΣΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη: Τι απαντά για τις κατηγορίες – Τα λάθη που έγιναν
Ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, εις βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την τραγωδία στα Τέμπη, έκανε μέσω του δικηγόρου του την πρώτη του δήλωση απαντώντας στις κατηγορίες και αναφέροντας ποια λάθη έχουν συμβεί το μοιραίο βράδυ. Στη δήλωσή του, που παρουσιάζεται από τα δικηγορικά γραφεία των Ιωάννη Α. Γλύκα και συνεργατών, ο επιθεωρητής του ΟΣΕ σημειώνει η τραγωδία οφείλεται στα «πολλαπλά λάθη, την εγκατάλειψη θέσεων εν ώρα υπηρεσίας από τους δύο σταθμάρχες, τη μη έγκαιρη και επιβεβλημένη ενημέρωση εκ μέρους των απολειπομένων μηχανοδηγών περί της εισόδου στη γραμμή καθόδου με την παράλληλη μη ενημέρωσή τους με τον οιονδήποτε τρόπο από τον αρμόδιο σταθμάρχη, σε συνδυασμό με την ολιγωρία ως
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤέμπη: Η πρώτη δήλωση του επιθεωρητή του ΟΣΕ - Τι λέει για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Στην πρώτη επίσημη δήλωσή του προχώρησε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.
Διαβάστε το στο thebest.grΤέμπη: Η πρώτη δήλωση του επιθεωρητή του ΟΣΕ μετά την απαγγελία κατηγοριών – Τι λέει για τα αίτια της τραγωδίας
Τραγωδία στα Τέμπη: Επίσημη δήλωση πραγματοποίησε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε σήμερα ποινική δίωξη για το φρικτό δυστύχημα στα Τέμπη όπου έχασαν τη ζωή τους 57 επιβαίνοντες των τρένων. Ο επιθεωρητής αναφέρει μέσω του δικηγόρου του, Ιωάννη Γλύκα ότι πρέπει να «είναι σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας μου όπως και το δικαίωμα μου […]
Το άρθρο Τέμπη: Η πρώτη δήλωση του επιθεωρητή του ΟΣΕ μετά την απαγγελία κατηγοριών – Τι λέει για τα αίτια της τραγωδίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤέμπη: Η πρώτη δήλωση του επιθεωρητή του ΟΣΕ– Τι λέει για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και για τα αίτια της τραγωδίας
Στην πρώτη του ανακοίνωση του προχώρησε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.Στην πρώτη του ανακοίνωση του προχώρησε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.Μέσω του δικηγόρου του, Ιωάννη Γλύκα, ο επιθεωρητής του ΟΣΕ τόνισε μεταξύ άλλων πως πρέπει να «είναι σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας μου όπως και το δικαίωμα μου σε Δίκαιη Δίκη», ενώ παρέθεσε τους παράγοντες που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤέμπη: Η πρώτη δήλωση του επιθεωρητή του ΟΣΕ – Τι λέει για τα αίτια της τραγωδίας και τις κατηγορίες σε βάρος του
Επίσημη δήλωση πραγματοποίησε ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε σήμερα (9/3/2023) ποινική δίωξη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Ο επιθεωρητής αναφέρει μέσω του δικηγόρου του, Ιωάννη Γλύκα, ότι πρέπει να «είναι σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας μου όπως και το δικαίωμα μου σε Δίκαιη Δίκη». […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr