Τσίπρας για Μητσοτάκη: To «όλοι μαζί φταίμε», μου θυμίζει το «όλοι μαζί τα φάγαμε»
13:10 - 10/03/2023
«Η αποποίηση και διάχυση της ευθύνης είναι απόπειρα συγκάλυψης», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή του συνάντηση με τα σωματεία εργαζομένων στους σιδηρόδρομους.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Τσίπρας για Τέμπη: Το «όλοι μαζί φταίμε» μου θυμίζει το «όλοι μαζί τα φάγαμε»
Με σωματεία εργαζόμενων στους σιδηρόδρομους συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή (10.3.2023) ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να συζητήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος στα Τέμπη, αλλά και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να υπάρξει ασφάλεια στους σιδηρόδρομους. Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε για τα Τέμπη ότι «αυτή η τραγωδία δεν έπρεπε να γίνει και δεν υπάρχει καμία ... Περισσότερα
To άρθρο Αλέξης Τσίπρας για Τέμπη: Το «όλοι μαζί φταίμε» μου θυμίζει το «όλοι μαζί τα φάγαμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τσίπρας για Τέμπη: Το «όλοι μαζί φταίμε» μου θυμίζει το «όλοι μαζί τα φάγαμε»
Με σωματεία εργαζόμενων στους σιδηρόδρομους συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή (10.3.2023) ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να συζητήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος στα Τέμπη, αλλά και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να υπάρξει ασφάλεια στους σιδηρόδρομους.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε για τα Τέμπη ότι «αυτή η τραγωδία δεν έπρεπε να γίνει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», καθώς, όπως είπε, «τα τελευταία δύο χρόνια προειδοποιούσατε επίμονα, είτε με τις απεργιακές σας κινητοποιήσεις είτε με τα εξώδικα που στείλατε στην πολιτική ηγεσία».
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη στάση της κυβέρνησης επικαλούμενος την φράση του κ. Καραμανλή στη Βουλή ότι «είναι ντροπή σε όσους μιλούν για θέματα ασφά
Διαβάστε το στο agrinionews.grΑλέξης Τσίπρας για Τέμπη: Το «όλοι μαζί φταίμε» μου θυμίζει το «όλοι μαζί τα φάγαμε»
Με σωματεία εργαζόμενων στους σιδηρόδρομους συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή (10.3.2023) ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να συζητήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος στα Τέμπη, αλλά και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να υπάρξει ασφάλεια στους σιδηρόδρομους. Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε για τα Τέμπη ότι «αυτή η τραγωδία δεν έπρεπε να γίνει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», καθώς, […]
The post Αλέξης Τσίπρας για Τέμπη: Το «όλοι μαζί φταίμε» μου θυμίζει το «όλοι μαζί τα φάγαμε» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr