Θρίλερ στη Λάρισα: Αδερφός 38χρονης – «Εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι, δεν γνωρίζαμε ότι είναι έγκυος»

15:36 - 10/03/2023

Λάρισα: Θρίλερ επικρατεί γύρω από την υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Ελασσόνα της Λάρισας. Σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, το βρέφος φαίνεται πως γεννήθηκε νεκρό. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στο βρέφος σήμερα το πρωί (10/3), Χρυσαυγή Κούση, «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε […] Το άρθρο Θρίλερ στη Λάρισα: Αδερφός 38χρονης – «Εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι, δεν γνωρίζαμε ότι είναι έγκυος» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάρισα – Αδελφός 38χρονης: Εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι, δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος

Συνεχίζεται το θρίλερ που επικρατεί με πρωταγωνίστές την 38χρονη γυναίκα και το νεκρό βρέφος στην Ελασσόνα. Όπως ανέφερε στο protothema.gr, η έμπειρη ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στο βρέφος το πρωί της Παρασκευής, Χρυσαυγή Κούση, «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη τοκετό και νεκρό», ενώ πρόσθεσε ότι «η ιστοπαθολογική […] The post Λάρισα – Αδελφός 38χρονης: Εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι, δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Λάρισα – Αδελφός 38χρονης: Εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι, δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος

Συνεχίζεται το θρίλερ που επικρατεί με πρωταγωνίστές την 38χρονη γυναίκα και το νεκρό βρέφος στην Ελασσόνα. Όπως ανέφερε στο protothema.gr, η έμπειρη ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στο βρέφος το πρωί της Παρασκευής, Χρυσαυγή Κούση, «τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το παιδί γεννήθηκε με εργώδη τοκετό και νεκρό», ενώ πρόσθεσε ότι «η ιστοπαθολογική […] The post Λάρισα – Αδελφός 38χρονης: Εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι, δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη