Αντώνης Σαμαράς: Ούτε έδωσα εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν

19:54 - 29/01/2020

«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί», ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με δήλωση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Στ. Καλαφάτη, ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας του: «Ο πρώην… Read more » The post Αντώνης Σαμαράς: Ούτε έδωσα εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργή Σαμαρά: Ούτε χρωστάω εξηγήσεις ούτε μου ζητήθηκαν

Οργισμένος εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς κατά όσων στη ΝΔ εμφανίζουν την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Σταύρο Καλαφάτη, ως «εξηγήσεις» για την απουσία του από την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης. Λήξαν το θέμα λέει η κυβέρνηση

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σαμαράς: Ούτε έδωσα εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν

Μετά τα εύλογα ερωτήματα που προκάλεσε η απουσία του Αντώνη Σαμαρά από τη σημερινή ψηφοφορία για την τροπολογία του ποδοσφαίρου,…

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]