Η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο πιστόλι – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη

19:10 - 10/03/2023

Η Άννα Κορακάκη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αεροβόλων Όπλων, στα 10 μέτρα, στο αεροβόλο πιστόλι. Στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Εσθονία, η Ελλάδα είχε διπλή επιτυχία, αφού εκτός από την Άννα Κορακάκη, συμμετείχε και η Χριστίνα Μόσχη, η οποία και κατέκτησε ... Περισσότερα To άρθρο Η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο πιστόλι – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην σκοποβολή

Η Άννα Κορακάκη πέτυχε ακόμα μια σημαντική διάκριση, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην σκοποβολή και συγκεκριμένα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διεξήχθει στην Εσθονία και η Ελληνίδα αθλήτρια αντιμετώπισε τον τελικό την Γαλλία Καλίμ Γεντρζεγέφσκι, την οποία νίκησε με 16-14. Επίσης, η Χριστίνα Μόσχη κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του αγωνίσματος και εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άννα Κορακάκη: Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο πιστόλι – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο To άρθρο Άννα Κορακάκη: Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο πιστόλι – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σκοποβολή: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κορακάκη - Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 10 μ. αεροβόλο πιστόλι, ενώ η Χριστίνα Μόσχη κατέκτησε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Άννα Κορακάκη – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη

Στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αεροβόλων Όπλων «αναρριχήθηκε» η Άννα Κορακάκη, η οποία θριάμβευσε στον τελικό των 10μ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο αντιμετώπισε στην «μάχη» για το χρυσό τη Γαλλίδα Καλίμ Γεντρζεγέφσκι, κάμπτοντας την αντίσταση της με 16-14 και εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση του βάθρου στο Ταλίν […] The post Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Άννα Κορακάκη – Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι