Ποιος είναι ο Λι Τσιανγκ ο έμπιστος του Σι Τζινπίνγκ που εξελέγη νέος πρωθυπουργός της Κίνας

06:08 - 11/03/2023

Ο Λι Τσιανγκ, 63 ετών, ο πρώην επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας στη Σαγκάη θα διαδεχθεί τον Λι Κετσιάνγκ, που αποσύρεται έπειτα από δυο πενταετείς θητείες

Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λι Τσιανγκ, άνθρωπος του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, εκλέγεται νέος πρωθυπουργός της Κίνας

Ο Λι Τσιανγκ, έμπιστος του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, εξελέγη σήμερα νέος πρωθυπουργός της Κίνας. Ο κ. Λι, 63 ετών, ο πρώην επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας στη Σαγκάη —τη μεγαλύτερη πόλη της χώρας—, θα διαδεχθεί τον Λι Κετσιάνγκ, που αποσύρεται έπειτα από δυο πενταετείς θητείες μετά την αποπεράτωση των ετήσιων εργασιών […] The post Ο Λι Τσιανγκ, άνθρωπος του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, εκλέγεται νέος πρωθυπουργός της Κίνας appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Κίνα: Ο έμπιστος συνεργάτης του Σι Τζνπίνγκ, Λι Τσιανγκ, ορκίζεται νέος πρωθυπουργός

Ο Λι Τσιανγκ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πλέον έμπιστους συνεργάτες του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, ορκίστηκε σήμερα νέος πρωθυπουργός στην Κίνα. The post Κίνα: Ο έμπιστος συνεργάτης του Σι Τζνπίνγκ, Λι Τσιανγκ, ορκίζεται νέος πρωθυπουργός appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Λι Τσιανγκ: Ο προσωπάρχης του προέδρου που έγινε πρωθυπουργός της Κίνας

Στους πιο έμπιστους συνεργάστες του προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ συγκαταλέγεται ο νέος πρωθυπουργός της χώρας Λι Τσιάνγκ, ο οποίος αφού ορκίστηκε το Σάββατο (11/3), αναλαμβάνει τα καθήκοντα διαχείρισης της δεύτερης μεγαλύτερης…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κίνα: Άνθρωπος του Σι Τζινπίνγκ, ο νέος πρωθυπουργός

Ο Λι Τσιανγκ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πλέον έμπιστους συνεργάτες του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, ορκίστηκε σήμερα νέος πρωθυπουργός της Κίνας. Ήταν σαφές πως όδευε να γίνει πρωθυπουργός της χώρας ήδη από τον Οκτώβριο, καθώς το όνομά του ήταν δεύτερο κατά σειρά όταν ανακοινώθηκε η σύνθεση της Διαρκούς Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΚ στο 20ό […] Κίνα: Άνθρωπος του Σι Τζινπίνγκ, ο νέος πρωθυπουργός on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Λι Τσιανγκ: Ο άνθρωπος του προέδρου Σι Τζινπίνγκ ορκίζεται νέος πρωθυπουργός της Κίνας

Ο Λι Τσιανγκ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πλέον έμπιστους συνεργάτες του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, ορκίστηκε σήμερα νέος πρωθυπουργός της Κίνας.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Λι Τσιάνγκ: Ο φιλόδοξος νέος πρωθυπουργός της Κίνας

Ο Σι Τσιάνγκ διετέλεσε επικεφαλής της επιτροπής του ΚΚ Κίνας στη Σαγκάη και έρχεται να διαδεχθεί τον Λι Κετσιάνγκ, ο οποίος αποχωρεί ύστερα από δύο συνεχόμενες θητείες στην πρωθυπουργική εξουσία.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κίνα: Ποιος είναι ο Λι Τσιανγκ ο έμπιστος του Σι Τζινπίνγκ που εξελέγη νέος πρωθυπουργός

Ο Λι Τσιανγκ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πλέον έμπιστους συνεργάτες του προέδρου Σι Τζινπίνγκ, ορκίστηκε σήμερα νέος πρωθυπουργός της Κίνας. Ήταν σαφές πως όδευε να γίνει πρωθυπουργός της χώρας ήδη από τον Οκτώβριο, καθώς το όνομά του ήταν δεύτερο κατά σειρά όταν ανακοινώθηκε η σύνθεση της Διαρκούς Επιτροπής του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΚ στο 20ό […] The post Κίνα: Ποιος είναι ο Λι Τσιανγκ ο έμπιστος του Σι Τζινπίνγκ που εξελέγη νέος πρωθυπουργός appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Skai.gr

Την κατάρριψη πυραύλου και drones των Χούθι ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ

Σουηδία: Επίθεση εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

(Not) welcome to Venice: Έρχονται περιορισμοί για τους τουρίστες στη Βενετία

DW: Για πρώτη φορά το «Σαρλ ντε Γκολ» υπό νατοϊκή διοίκηση - Μήνυμα της Γαλλίας προς τη Ρωσία

Μπλόκο από τον Άρη: Ισοπαλία για τον Ολυμπιακό που έχασε έδαφος στο Βικελίδης

«Χρειάζομαι να σταματήσω και να σκεφτώ»: Ο Σάντσεθ εξετάζει παραίτηση, μετά την έρευνα σε βάρος της συζύγου του