Η παραγωγή του Survivor All Star ενημερώνει τους παίκτες για την τραγωδία στα Τέμπη

12:04 - 11/03/2023

Η παραγωγή του Survivor μετά την τραγωδία στα Τέμπη, αφού επικοινώνησε με τους συγγενείς των παικτών για να για να βεβαιωθεί πως δεν θρηνούν καμία απώλεια, ενημέρωσε τους παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας το τραγικό συμβάν. Οι παίκτες του ριάλιτι δεν έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο. Δε γνωρίζουν τι συμβαίνει στην […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η παραγωγή του Survivor All Star ενημερώνει τους παίκτες για την τραγωδία στα Τέμπη

Η παραγωγή του Survivor μετά την τραγωδία στα Τέμπη...

Διαβάστε το στο Zougla

Σάλος από ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα για την τραγωδία στα Τέμπη

«Συγγνώμη πατέρα. Αν το ’ξερα από πριν ότι θα πάρεις αποζημίωση, έξτρα σύνταξη, θα σου σβήσουν όλα τα χρέη και θα διορίσουν και τη μαμά στο δημόσιο, θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο. Γιατί όχι; Θα θυσιαζόμουν για να σας ελαφρύνω οικονομικά και για να βελτιωθούν οι συγκοινωνίες μας.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»