Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Γίνονται πολλές αλλαγές, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό»

14:20 - 11/03/2023

Καλεσμένη στο Χαμογέλα και πάλι ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για την προσωπική της ζωή και το διαζύγιο. «Είναι […] The post Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Γίνονται πολλές αλλαγές, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι, παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», το μεσημέρι του Σαββάτου. Η αγαπημένη To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της: «Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι, παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη για Τέμπη: Είναι μια δύσκολη περίοδος, δεν μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους

Η Κατερίνα Παπουτσάκη χαρακτηρίζει το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη αποτέλεσμα λάθους του κρατικού μηχανισμού.Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο Mega σχετικά με το διαζύγιό της από τον Παναγώτη Πιλαφά και τον τρόπο που το χειρίστηκαν, ενώ δήλωσε αγανακτισμένη για την μεγάλη τραγωδία των Τεμπών και την απώλεια δεκάδων νέων ανθρώπων. Η ηθοποιός χαρακτήρισε μαύρη την περίοδο που διανύουμε: «Είναι μία μαύρη περίοδος για την Ελλάδα, μία δύσκολη περίοδος. Ελπίζω τα πράγματα να αλλάξουν, γιατί ζούμε σε πολύ ζοφερές εποχές. Επειδή η μαμά μου ήταν συνδικαλίστρια, γενικώς έχω μεγαλώσει στις πορείες και στους δρόμους. Ήμουν 2 χρόνων εξώφυλλο στα ΝΕΑ με τίτλο «Είμαι δύο χρόνων, πόσο θα ζήσω ακόμα;». Οι πορείε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Γίνονται πολλές αλλαγές, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό"

"Παλεύουμε να βρούμε τις νέες ισορροπίες"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο