Δημήτρης Πανόπουλος για Αντώνη Κανάκη: «Αυτά είναι επικίνδυνα, έχω ζήσει την οργή του όχλου κι είναι τρομερή»
15:08 - 11/03/2023
Ο Σταύρος Καπάκος μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται για τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ τις τελευταίες ημέρες για την τραγωδία στα […]
The post Δημήτρης Πανόπουλος για Αντώνη Κανάκη: «Αυτά είναι επικίνδυνα, έχω ζήσει την οργή του όχλου κι είναι τρομερή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Πανόπουλος για Αντώνη Κανάκη: Αυτά είναι επικίνδυνα, έχω ζήσει την οργή του όχλου κι είναι τρομερή
Ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Σταύρος Καπάκος μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και την Ναταλία Γερμανού για τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ τις τελευταίες ημέρες για την τραγωδία στα Τέμπη. Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Πανόπουλος πήρε τον λόγο και τοποθετήθηκε για όσα ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα για τους δημοσιογράφους. «Το έχω ζήσει κι εγώ γιατί αυτό το πράγμα έκανα πριν έρθω στην παρέα σας. Ήμουν τυχερός γιατί έχω δουλέψει με διευθυντές ειδήσεων, που ήταν από πάνω και πρόσεχαν να δούνε αν είμαστε οκ κι ασφαλείς και ταυτόχρονα η ΕΣΗΕΑ ξέρω ότι παίρνει σε δύσκολες καταστάσεις τους δημοσιογράφους και τους ρωτά αν είναι καλά. Σας προσέχουν από το κανάλι; Θέλετε κάτι και να επι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Πανόπουλος για Αντώνη Κανάκη: «Αυτά είναι επικίνδυνα, έχω ζήσει την οργή του όχλου κι είναι τρομερή»
Μετά τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΑ για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου,
To άρθρο Δημήτρης Πανόπουλος για Αντώνη Κανάκη: «Αυτά είναι επικίνδυνα, έχω ζήσει την οργή του όχλου κι είναι τρομερή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔημήτρης Πανόπουλος για Αντώνη Κανάκη: «Αυτά είναι επικίνδυνα, έχω ζήσει την οργή του όχλου κι είναι τρομερή»
«Ο κάθε Κανάκης, που θέλει να κάνει κριτική, έπρεπε να...»
Διαβάστε το στο news.gr