Βαρουφάκης: Αντίθετα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, εγώ αναρρώνω - Όχι στη σπέκουλα

16:36 - 11/03/2023

Την πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση για ταυτοποίηση και σύλληψη ενός ατόμου για τον ξυλοδαρμό που υπέστη στα Εξάρχεια, έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Χαρακτηριστικά, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 τόνισε…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαρουφάκης: Αντίθετα με τους 57 νεκρούς των Τεμπών, αναρρώνω - Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη

«Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Επίσης, o Γ. Βαρουφάκης ζητά ο τραυματισμός του να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη και προσθέτει: «Έως τότε, η ... Περισσότερα To άρθρο Βαρουφάκης: Αντίθετα με τους 57 νεκρούς των Τεμπών, αναρρώνω - Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Βαρουφάκη: «Αντίθετα με τους 57 νεκρούς, αναρρώνω – Η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα»

Να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια.  Να μην αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια.  «Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξυλοδαρμός Βαρουφάκη: Σύλληψη 17χρονου για την επίθεση – “Αντίθετα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, εγώ αναρρώνω”

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη πριν από λίγο στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ένας 17χρονος για την επίθεση σε βάρος του προέδρου της Κ.Ο. και Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, που έλαβε χώρα τις βραδινές ώρες της Παρασκευής στα Εξάρχεια. Την ίδια ώρα, έχουν ταυτοποιηθούν ακόμη 2 έως 3 άτομα και έχουν κινηθεί οι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βαρουφάκης: Αντίθετα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, εγώ αναρρώνω – Όχι στην αποπροσανατολιστική σπέκουλα

Νέα ανάρτηση έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια. Μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κάνει λόγο για «αποπροσανατολιστική σπέκουλα» και τονίζει ότι «τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών» «Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα […] The post Βαρουφάκης: Αντίθετα με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, εγώ αναρρώνω – Όχι στην αποπροσανατολιστική σπέκουλα appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει