Τέμπη: «Γιατί να χρεωθώ τα λάθη των προηγούμενων, να με στείλει ο λαός σπίτι μου» – Τι απαντά ο Καραμανλής για τις εκλογές
17:12 - 11/03/2023
Τέμπη-Καραμανλής: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;» φέρεται να αναρωτιέται ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για την εκ νέου υποψηφιότητά του με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Συνομιλία του με τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, σχετικά με τις πιέσεις που δέχεται να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες […]
Το άρθρο Τέμπη: «Γιατί να χρεωθώ τα λάθη των προηγούμενων, να με στείλει ο λαός σπίτι μου» – Τι απαντά ο Καραμανλής για τις εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κ. Καραμανλής: «Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;» – Τι λέει για τις εκλογές
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής μιλά για πρώτη φορά μετά την τραγωδία στα Τέμπη και απαντά σε όσους βάλουν εναντίον του. Ο Κώστας Καραμανλής ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να μην είναι υποψήφιος και εξηγεί: «Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr