Καρκίνος του παχέος εντέρου: Με αυτή τη διατροφή θα μειώσετε τον κίνδυνο
08:30 - 12/03/2023
Ο Μάρτιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παχέος εντέρου Έρευνες έχουν δείξει ότι αυτό που τρώμε μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του παχέος εντέρου. Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει επίσης ότι μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και μέτρια ποσότητα ψαριών φαίνεται να προσφέρει...
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καρκίνος Προστάτη: Ο κόκκινος χυμός που μειώνει τον κίνδυνο
Είναι εύκολος, νόστιμος και εξαιρετικά ευεργετικός για τον οργανισμό - Διαβάστε επτά σημαντικά οφέλη του χυμού ντομάτας, που θα σας πείσουν να τον εντάξετε στη διατροφή σας
Διαβάστε το στο