Τέμπη: Συγκλονίζει 18χρονος φοιτητής – «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες, βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια»
23:18 - 12/03/2023
Με την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη και βύθισε στο πένθος σύσσωμη την ελληνική κοινωνία ασχολήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης […]
The post Τέμπη: Συγκλονίζει 18χρονος φοιτητής – «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες, βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τραγωδία στα Τέμπη: «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες, βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια» λέει 18χρονος που σώθηκε
Το θέμα είναι να μην ξεχάσουμε γιατί έχουμε αυτή την τάση, ανέφερε ο Άγγελος Τσιαμούρας, που βρισκόταν στο βαγόνι 6 του μοιραίου Intercity
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤέμπη: «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες, βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια»
«Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες. Τα τρία πρώτα βράδια δεν κοιμήθηκα αλλά μετά ξεκίνησα να έχω τρεις, τέσσερις, πέντε ώρες ύπνου» αναφέρει ένας από τους επιβάτες του τρένου που επιβίωσε από το τραγικό δυστύχημα.
Διαβάστε το στο in.grΤέμπη: 18χρονος φοιτητής συγκλονίζει – Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες, βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια
Με την εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη και βύθισε στο πένθος σύσσωμη την ελληνική κοινωνία ασχολήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο νέο επεισόδιο για τους «Πρωταγωνιστές» που ήρθε το βράδυ της Κυριακής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Σε αυτό, ο 18χρονος φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Άγγελος Τσιαμούρας κλήθηκε να εκμυστηρευτεί την προσωπική του εμπειρία από την σύγκρουση καθώς και βρισκόταν στο βαγόνι έξι του μοιραίου συρμού. «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες. Τα τρία πρώτα βράδια δεν κοιμήθηκα αλλά μετά ξεκίνησα να έχω τρεις, τέσσερις, πέντε ώρες ύπνου. Γενικώς με επισκέπτονται και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ. Δεν θέλουν να με αφήσουν ακόμα. Ίσως να θέλουν να μο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤέμπη: “Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες – Βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια” – Οι μαρτυρίες επιβατών
Για το πώς βίωσαν το δυστύχημα στα Τέμπη, τους εφιάλτες που βιώνουν μετά την τραγωδία και για τα σχέδια τους για το μέλλον μίλησαν το βράδυ της Κυριακής επιβάτες της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στο πλέον πολύνεκρο περιστατικό στην ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων. “Οι εφιάλτες δεν θέλουν να με αφήσουν ακόμα. Ίσως […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤραγωδία στα Τέμπη: Σοκάρει 18χρονος φοιτητής – «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες»
Συγκλονίζει η περιγραφή του 18χρονου φοιτητή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Άγγελου Τσιαμούρα, για το μοιραίο βράδυ της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.
Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΤέμπη: Συγκλονίζει 18χρονος φοιτητής – «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες»
Το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» επικεντρώθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη και έφερε στην επιφάνεια συγκλονιστικές περιγραφές από τους επιζώντες του πολύνεκρου δυστυχήματος.
Διαβάστε το στο neolaia.gr