Τριαντάφυλλος για Σπύρο Μαρτίκα: «Αν ήμουν ο πατέρας της Ελευθερίας, θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο»
10:22 - 13/03/2023
Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής, με αφορμή τη συμμετοχή του στο […]
The post Τριαντάφυλλος για Σπύρο Μαρτίκα: «Αν ήμουν ο πατέρας της Ελευθερίας, θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος: «Sorry Μαρτίκα, αλλά θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο»
Όλα όσα είπε για το φετινό Survivor - Τι είπε στην Ελευθερία Ελευθερίου πριν μπει στο παιιχνίδιΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤριαντάφυλλος για Μαρτίκα: "Αν ήμουν ο πατέρας της Ελευθερίας, θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο"
"Η Ελευθερία δεν ήταν κλέφτρα στο Survivor"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΤριαντάφυλλος: «Αν ήμουν οικογένεια της Ελευθερίας Ελευθερίου θα σε περίμενα στα αεροδρόμιο Μαρτίκα»
Ο τραγουδιστής ο οποίος κάθε Σάββατο εμφανίζεται στην σκηνή του J2US με παρτενέρ του την Φελίσια Τσαλαπάτη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day. Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στο Survivor το οποίο σχολιάζει συχνά μέσα από τα social media του ως παλαιότερος παίκτης και κυρίως την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα. «Μου […]
The post Τριαντάφυλλος: «Αν ήμουν οικογένεια της Ελευθερίας Ελευθερίου θα σε περίμενα στα αεροδρόμιο Μαρτίκα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr