Survivor: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση – «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου»

00:42 - 14/03/2023

Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor κι οι παίκτες αντιδρούν όλο και περισσότερο για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι […] The post Survivor: Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση – «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Τριπλό πλήγμα για τους Μαχητές – «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου κι έχω πάει κουβά»

Τα περιθώρια στενεύουν στο Survivor All Star κι οι παίκτες αντιδρούν όλο και περισσότερο για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης. Την στιγμή που η κόντρα της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Σπύρο Μαρτίκα δεν λέει να κοπάσει, άλλος ένας παίκτης νιώθει έξω από τα νερά του λόγω του ότι αισθάνεται πίεση από τους συμπαίκτες του, που συνεχώς τον υποβάλουν στην διαδικασία των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασηνακόπουλο, που στο επεισόδιο της Κυριακής (12/3) και μετά την ήττα της ομάδας του, δυσανασχέτησε που για ακόμα μία φορά βρέθηκε στον τάκο και κινδυνεύει να αποχωρήσει από το Survivor. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν και την τελε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: 4 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου»

Δεν έλειψαν οι εντάσεις ούτε από το χθεσινό συμβούλιο του Survivor, μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, πέραν του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.Δεν έλειψαν οι εντάσεις ούτε από το χθεσινό συμβούλιο του Survivor, μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, πέραν του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.«Άλλη μια φορά υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δεν το περίμενα, υπάρχουν άλλα άτομα στην ομάδα που έπρεπε να βγουν. Κανείς δεν βγήκε ξεκάθαρα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο