Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Γιώργου Λάγιου
08:28 - 14/03/2023
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο, την οποία ρώτησαν κιόλας και για τον πρώην σύντροφό της, […]
The post Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα του Γιώργου Λάγιου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της όταν άκουσε ότι ο πρώην της Γιώργος Λάγιος θα βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή
H Κάτια Ταραμπανκό βρέθηκε υ στα εγκαίνια γνωστού κομμωτηρίου και έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day που ήταν εκεί. Η πρώην νικήτρια του GNTM παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για κάτι τηλεοπτικό χωρίς ωστόσο να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Τηλεοπτικά θα σκεφτόμουν τα πάντα αλλά είμαστε ακόμα σε συζητήσεις. Δεν λέω κάτι […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της όταν άκουσε ότι ο πρώην σύντροφός της Γιώργος Λάγιος θα βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή
Την Κάτια Ταραμπανκό συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου στα εγκαίνια
To άρθρο Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της όταν άκουσε ότι ο πρώην σύντροφός της Γιώργος Λάγιος θα βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της όταν ακούστηκε το όνομα του πρώην της, Γιώργου Λάγιου
Η Κάτια Ταραμπανκό μίλησε on camera για τις συζητήσεις που κάνει για τηλεοπτικό project και δηλώνει ότι θα ήταν ωραία να είναι μέλος μιας γυναικείας σχολιαστικής εκπομπής. «Τηλεοπτικά θα σκεφτόμουν τα πάντα αλλά είμαστε ακόμα σε συζητήσεις. Δε λέω κάτι παραπάνω γιατί έχω φάει πολύ μάτι. Σε πάνελ θα ήμουν πολύ εύκολα γιατί έχω και […]
The post Κάτια Ταραμπάνκο: Η αντίδρασή της όταν ακούστηκε το όνομα του πρώην της, Γιώργου Λάγιου appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr