Βιασμός 15χρονής: «Μου αρέσουν οι άνω των 50, παίρνω και τα δωράκια μου» – Τι κατέθεσε η ανήλικη

11:46 - 14/03/2023

«Έχω πάει με αρκετούς», φέρεται να παραδέχθηκε κυνικά η 15χρονη που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 54χρονο στον Κολωνό στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών. Επίσης, σύμφωνα με το star, το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ανεπίσημα, χωρίς να το καταθέτει ότι «μου αρέσουν οι άνω των 50, παίρνω και τα δωράκια μου». Η 15χρονη […] Το άρθρο Βιασμός 15χρονής: «Μου αρέσουν οι άνω των 50, παίρνω και τα δωράκια μου» – Τι κατέθεσε η ανήλικη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κολωνός – Βιασμός 15χρονής: «Μου αρέσουν οι άνω των 50, παίρνω και τα δωράκια μου» – Τι κατέθεσε η ανήλικη

«Έχω πάει με αρκετούς», φέρεται να παραδέχθηκε κυνικά η 15χρονη που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 54χρονο στον Κολωνό στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών. Επίσης, σύμφωνα με το star, το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ανεπίσημα, χωρίς να το καταθέτει ότι «μου αρέσουν οι άνω των 50, παίρνω και τα δωράκια μου». Η 15χρονη […] The post Κολωνός – Βιασμός 15χρονής: «Μου αρέσουν οι άνω των 50, παίρνω και τα δωράκια μου» – Τι κατέθεσε η ανήλικη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Άννα Κανδαράκη: Συγκλονίζει με το νέο της μήνυμα για τον καρκίνο

«Δεν υπάρχει ειδική φυλή αιγοπροβάτων Ρουμλουκίου» – Η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη για το κοπάδι που θανατώθηκε

Τσιάρας σε βουλευτές της ΝΔ: Για να υπάρξει εκτόνωση πρέπει οι εκπρόσωποι των αγροτών να καθίσουν στο τραπέζι

ΕΤΑΔ: Τέσσερις προσφορές για τη μίσθωση της Ακτής Βουλιαγμένης

Μητσοτάκης: Θα συμμετάσχει στην αυριανή τηλεδιάσκεψη ηγετών της «Συμμαχίας των Προθύμων»

Φωταγώγηση της Βουλής των Ελλήνων για την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων