Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων - Ανακοινώσεις Γεραπετρίτη το απόγευμα
13:46 - 14/03/2023
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της Hellenic Train με αντικείμενο την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη του σιδηροδρόμου»
Το απόγευμα οι ανακοινώσεις από τον Γεραπετρίτη
Διαβάστε το στο tanea.grΚ. Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις
«Καθολικό αίτημα της ελληνικής κοινωνίας» αλλά και «προσωπικό του στοίχημα» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και…
Κ. Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.gr«Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων» διεμήνυσε σε σύσκεψη ο Μητσοτάκης
Aνακοινώσεις Γεραπετρίτη το απόγευμα για το πώς θα λειτουργήσει πάλι ο σιδηρόδρομος Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της Hellenic Train με αντικείμενο την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων. Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης με πρόσθετα μέτρα ασφάλειας, η αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση της σύμβασης σηματοδότησης
Το άρθρο «Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων» διεμήνυσε σε σύσκεψη ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΜητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων – Στις 17:00 οι ανακοινώσεις για την επανεκκίνηση
Στις 17:00 η εξειδίκευση από τον Γιώργο Γεραπετρίτη - Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου - «Ακούσαμε διαλόγους εργαζομένων που προκαλούν και οργή και ντροπή» είπε ο πρωθυπουργός
Το άρθρο Μητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων – Στις 17:00 οι ανακοινώσεις για την επανεκκίνηση εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΜητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων – Αντίπαλός μας είναι το βαθύ κράτος του αναχρονισμού
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Γιώργου Γεραπετρίτη και εκπροσώπων του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της Hellenic Train
Διαβάστε το στο news.grΜητσοτάκης: Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων – Στις 17:00 οι ανακοινώσεις Γεραπετρίτη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της Hellenic Train με αντικείμενο την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων. Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης με πρόσθετα μέτρα ασφάλειας, η αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση της σύμβασης σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης, η ενδελεχής επιθεώρηση των υποδομών και η ενίσχυση του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ με προσωπικό. Σχετικές […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΜητσοτάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων» – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις Γεραπετρίτη
Η επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Στη διάρκεια της σύσκεψης, σύμφωνα με κυβερνητική ενημέρωση, συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα της επανεκκίνησης με πρόσθετα μέτρα ασφάλειας, η αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση της σύμβασης […]
Διαβάστε το στο myvolos.netΜητσοτάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων» – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις Γεραπετρίτη
Σήμερα το απόγευμα πρόκειται να γίνουν ανακοινώσεις από τον Γιώργο Γεραπετρίτη σχετικά με το χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης των σιδηροδρόμων, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προήδρευσε σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τους εκπροσώπους του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της Hellenic Train με αντικείμενο την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων. Στη διάρκεια της σύσκεψης […]
The post Μητσοτάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων» – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις Γεραπετρίτη appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΜητσοτάκης: «Προσωπικό μου στοίχημα η ανάταξη των σιδηροδρόμων» – Το απόγευμα οι ανακοινώσεις
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για την ασφαλή επανεκκίνηση των σιδηρόδρομων μετά την τραγωδία στα ΤέμπηΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr