Νατάσα Τσακαρισιάνου για Αυθαίρετους: «Γυρνάει και μου δίνει ένα χαστούκι, δεν υπήρχε στο σενάριο»
15:04 - 14/03/2023
Η Νατάσα Τσακαρισιάνου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ1. Η γνωστή […]
The post Νατάσα Τσακαρισιάνου για Αυθαίρετους: «Γυρνάει και μου δίνει ένα χαστούκι, δεν υπήρχε στο σενάριο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Τσακαρισιάνου για Αυθαίρετους: Γύρισε και μου έδωσε ένα χαστούκι χωρίς να υπάρχει στην σκηνοθεσία
“Θυμάμαι τον (Μανώλη) Πουλιάση που έλεγε αυτό το «π-π-π-πατέρα, σ’ αγαπώ» και κάτι τέτοια… και του δίνει σε κάποια φάση ένα χαστούκι, ότι του ξέφυγε ας πούμε” δήλωσε η Νατάσα Τσακαρισιάνου. Η Νατάσα Τσακαρισιάνου φιλοξενήθηκες στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τους Αυθαίρετους, αποκαλύπτοντας ... Περισσότερα
To άρθρο Νατάσα Τσακαρισιάνου για Αυθαίρετους: Γύρισε και μου έδωσε ένα χαστούκι χωρίς να υπάρχει στην σκηνοθεσία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νατάσα Τσακαρισιάνου για τις πλάκες στους Αυθαίρετους: «Γυρνάει και μου δίνει ένα χαστούκι, που δεν υπήρχε στο σενάριο»
Νατάσα Τσακαρισιάνου: Η ταλαντούχα ηθοποιός Νατάσα Τσακαρισιάνου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι (14/3) στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της κρατικής τηλεόρασης όπου παραχώρησε μια συνέντευξη. Η Νατάσα Τσακαρισιάνου μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα παραλειπόμενο από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς του MEGA, οι «Αυθαίρετοι». «Όταν ακούω […]
Το άρθρο Νατάσα Τσακαρισιάνου για τις πλάκες στους Αυθαίρετους: «Γυρνάει και μου δίνει ένα χαστούκι, που δεν υπήρχε στο σενάριο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr