Τσίπρας: Ανέλαβα και την αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογεί

21:00 - 14/03/2023

«Διαπίστωση του μέσου πολίτη είναι ότι το κράτος με τον τρόπο που στήθηκε δεν προσφέρει τη στοιχειώδη ασφάλεια στον Έλληνα»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Aλ. Τσίπρας: Δεν έχω τσακωθεί με την ευθύνη, αναλαμβάνω όμως αυτή που μου αναλογεί

Την πρόθεση του να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δελτίο ειδήσεων του Mega...

Διαβάστε το στο Zougla

Τσίπρας για Τέμπη: Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί – Εξαναγκαστική η ιδιωτικοποίηση

Για τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ στον σιδηρόδρομο μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στο Mega.

Διαβάστε το στο

Τσίπρας για Τέμπη: Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τσίπρας για Τέμπη: Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί (Video)

Για τα αίτια του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, τις ευθύνες της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τον ελληνικό σιδηρόδρομο, τις Εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Τσίπρας: Αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογεί

Τσίπρας: Αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογείekomninou Tue, 14/03/2023 - 21:25

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Αλ. Τσίπρας για τα Τέμπη: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογεί»

«Δεν έχω τσακωθεί με την ευθύνη. Την ανέλαβα και την αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογεί». Αυτό ανέφερε ο  Αλέξης Τσίπρας για την κατάσταση στους σιδηροδρόμους, που οδήγησε στην τραγωδία των Τεμπών. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Mega, επισήμανε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «ανέλαβε  ευθύνη σε κρίσιμες στιγμές για υποθέσεις μάλιστα που δεν αφορούσαν τα δικά τους πεπραγμένα.Το Το άρθρο Αλ. Τσίπρας για τα Τέμπη: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογεί» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Τσίπρας για Τέμπη: Αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογεί

Τσίπρας: Αν ήμουν Ντογιάκος, θα είχα παραιτηθεί - Τι είπε για Τέμπη εκλογές, δημοσκοπήσεις. Το άρθρο Τσίπρας για Τέμπη: Αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογεί εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Τσίπρας για Τέμπη: Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί – Τι είπε για Πολάκη, Ντογιάκο και Τόσκα

Για τα αίτια της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, τις ευθύνες της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τον ελληνικό σιδηρόδρομο, τις εκλογές και τις μετεκλογικές συνεργασίες μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον πρώην Υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, αλλά και τον Εισαγγελέα του Αρείου […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Aλ. Τσίπρας: «Δεν έχω τσακωθεί με την ευθύνη - Την ανέλαβα και την αναλαμβάνω την ευθύνη, αυτήν όμως που μου αναλογεί»

Την πρόθεση του να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχωρεί αυτήν την ώρα στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Ξεκινώντας τη συνέντευξη από την τραγωδία στα Τέμπη και ερωτηθείς [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Τσίπρας για την τραγωδία στα Τέμπη: «Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί» (vid)

Μιλώντας στο Mega ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών τονίζοντας πως αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τσίπρας για Τέμπη: Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί – Εξαναγκαστική η ιδιωτικοποίηση

Διαβάστε το στο to10.gr

Aλ. Τσίπρας: «Δεν έχω τσακωθεί με την ευθύνη, την ανέλαβα και την αναλαμβάνω, αυτήν όμως που μου αναλογεί»

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι