Στέφανος Ξενάκης: Το πρώτο του μήνυμα για τις 8 μέρες στο κρατητήριο και τα sms που του έστελνε η κόρη του
09:56 - 15/03/2023
Αποφυλακίστηκε ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης, καθώς οι δικηγόροι του κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 23.000 ευρώ. Ο 56χρονος συγγραφέας, γνωστός για τα βιβλία αυτοβελτίωσής του, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Βούλα, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη στο Δημόσιο. Ο ίδιος με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Τετάρτης […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Ξενάκης: Το μήνυμα του 55χρονου για τα χρέη, τη φυλακή και τις κόρες του
«Γυρίζοντας χθες, βρήκα τα παραπάνω μηνύματα από τη μεγάλη μου κόρη κι ας επικοινωνούσαμε 2-3 φορές την ημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτέφανος Ξενάκης: Το μήνυμα του για τα χρέη, τη φυλακή και τις κόρες του – «Κάθε βράδυ μου έστελνε τη δική της ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ»
Ελεύθερος είναι πια ο συγγραφέας του βιβλίου Δώρο, Στέφανος Ξενάκης και έκανε την πρώτη του ανάρτηση αναφερόμενος σε όλα όσα έζησε αλλά και στις κόρες του.Ελεύθερος είναι πια ο συγγραφέας του βιβλίου Δώρο, Στέφανος Ξενάκης και έκανε την πρώτη του ανάρτηση αναφερόμενος σε όλα όσα έζησε αλλά και στις κόρες του.«Λόγω της καθυστερημένης τακτοποίησης κάποιων υποχρεώσεων της εταιρίας μου, που είχε πτωχεύσει το 2015, μετά από 18 χρόνια λειτουργίας, και μιας δικής μου αμέλειας, έπρεπε να προσκομιστώ στο κρατητήριο της […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr