Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει»

11:48 - 15/03/2023

Η νεαρή επιβάτης έκανε λόγο για «καθαρό έγκλημα που μπορούσε να αποφευχθεί» Το άρθρο Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Σοκαριστικές περιγραφές 29χρονης - «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει»

Η νεαρή κοπέλα ήταν από τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Η ανησυχία…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει – Έφτυνα αίμα»

Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας δραματικές ιστορίες για όσα έζησαν οι διασωθέντες από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Μία από αυτές τις ιστορίες περιγράφει με γλαφυρό τρόπο η 29χρονη, Ελευθερία Δρίγκα, η οποία επέζησε του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η νεαρή κοπέλα τόνισε πως πρόκειται για «καθαρό έγκλημα που μπορούσε να αποφευχθεί». Με αφορμή, μάλιστα, τις αποκαλύψεις για τον προφυλακισμένο σταθμάρχη Λάρισας, η επιβάτης του Intercity 62, σχολίασε ότι «δεν χωράει το μυαλό μου ότι ένας άνθρωπος ήταν μόνος του εκεί». Η 29χρονη ήταν από τους τραυματίες που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τέμπη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει – Έφτυνα αίμα»

«Δεν χωράει το μυαλό μου ότι ένας άνθρωπος ήταν μόνος του εκεί», είπε για τον σταθμάρχη η Ελευθερία Δρίγκα, η οποία επέζησε του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.«Δεν χωράει το μυαλό μου ότι ένας άνθρωπος ήταν μόνος του εκεί», είπε για τον σταθμάρχη η Ελευθερία Δρίγκα, η οποία επέζησε του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.Στην ερώτηση τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσει από το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, η Ελευθερία είπε στον Alpha ότι «δεν θα ξεχάσω ποτέ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τραγωδία στα Τέμπη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν σταμάτησε ο εκτροχιασμός και κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει»

Σοκάρουν οι περιγραφές 29χρονης που βγήκε τραυματισμένη αλλά ζωντανή από την μοιραία αμαξοστοιχία InterCity 62

Διαβάστε το στο news.gr

Τέμπη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 29χρονης Ελευθερίας Δρίγκα, η οποία επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο στα Τέμπη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Τέμπη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει»

Η νεαρή επιβάτιδα καθόταν στη θέση 41 στο τρίτο βαγόνι

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023