Γεραπετρίτης: Τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη το κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας λειτουργούσε απολύτως

17:30 - 15/03/2023

Ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τις μεταφορές, Γιώργος Γεραπετρίτης, ενημέρωσε ην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και στη δευτερολογία του τόνισε πως τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη, το κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας λειτουργούσε απολύτως. «Δεν θέλω να μου αποδίδεται ως μομφή ότι ήρθα για να κάνω διάχυση ευθυνών. Δεν έχω άγνοια ή περιορισμένη γνώση. Δεν είμαι περιορισμένης ευθύνης όπως το παρουσίασαν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ξεκινώντας την δευτερολογία του ο κ. Γεραπετρίτης στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής. Απαντώντας στα πολλά ερωτήματα γιατί δεν ορκίστηκε υπουργός Μταφορών απάντησε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει το σύνταγμα που λέει στο άρθρο 37 που λ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεραπετρίτης: Τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη το κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας λειτουργούσε απολύτως

Δεν θέλω να μου αποδίδεται ως μομφή ότι ήρθα για να κάνω διάχυση ευθυνών. Δεν έχω άγνοια ή περιορισμένη γνώση. Δεν είμαι περιορισμένης ευθύνης όπως το παρουσίασαν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ξεκινώντας την δευτερολογία του ο κ. Γεραπετρίτης στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής. Απαντώντας στα πολλά ερωτήματα γιατί δεν ορκίστηκε υπουργός Μεταφορών απάντησε μεταξύ ... Περισσότερα To άρθρο Γεραπετρίτης: Τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη το κέντρο τηλεδιοίκησης της Λάρισας λειτουργούσε απολύτως δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αποκαλύψεις Γεραπετρίτη για τα Τέμπη: «Την κρίσιμη νύχτα το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε απολύτως»

Η επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου θα γίνεται σταδιακά

Διαβάστε το στο news.gr

Γεραπετρίτης: Τα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή για το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα

Ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών στο πλαίσιο της δευτερολογίας του στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, κατέθεσε και δύο έγγραφα σχετικά με την τηλεδιοίκηση στην Λάρισα

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας