Υπουργικό: Τι συζητήθηκε για το νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας
14:09 - 30/01/2020
Το νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας, το οποίο δίνει έμφαση στην πρόληψη συζητήθηκε πρώτο στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε «Είναι πολύ σημαντική παρέμβαση η πρόληψη και μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα αν ακολουθούμε τέσσερις βασικούς κανόνες: υγιεινή διατροφή, έλεγχο του βάρους, αποχή από το κάπνισμα και το αλκοόλ και συστηματική άθληση».
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσίασε το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ με τρεις άξονες:
Κινητικότητα, Επιλογή θέσεων ευθύνης και Πειθαρχικά Συμβούλια. Όπως αναφέρθηκε «υπάρχει ζήτημα να γίνεται πιο γρήγορα η κινητικότητα και να είναι περισσότερο καθολική»
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr