Βάνα Μπάρμπα: «Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές»
11:12 - 16/03/2023
Στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα μίλησε η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός επέστρεψε από τη Ρώμη, όπου είχε πάει […]
The post Βάνα Μπάρμπα: «Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάνα Μπάρμπα: «Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές»
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού
Διαβάστε το στο Βάνα Μπάρμπα: «Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές»
Στη Ρώμη για ιατρικούς λόγους, είχε πάει η Βάνα Μπάρμπα όπως ανέφερε η ίδια στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.Στη Ρώμη για ιατρικούς λόγους, είχε πάει η Βάνα Μπάρμπα όπως ανέφερε η ίδια στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.«Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Πήγα για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒάνα Μπάρμπα: "Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές"
"Ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr