Τέμπη- Πατέρας στρατιωτικού: Τα εγγόνια μου ζητούν τη μάνα τους

12:14 - 16/03/2023

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της στρατιωτικού και μητέρας δύο παιδιών, Έλενας Δουρμίκα. Η Έλενα Δουρμίκα έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, ήταν 36 ετών και είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους. Δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία που συγκλόνισε την χώρα μας, τα λόγια του πατέρα της, Αντώνη στην εκπομπή […] Το άρθρο Τέμπη- Πατέρας στρατιωτικού: Τα εγγόνια μου ζητούν τη μάνα τους εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 36χρονης Έλενας – «Τα εγγόνια μου ζητούν τη μαμά τους»

«Γροθιά» στο στομάχι τα λόγια του πατέρα της, Έλενας, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του «έφυγε» τόσο άδικα.

Διαβάστε το στο

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 36χρονης Ελενας - «Τα εγγόνια μου ζητούν τη μαμά τους»

«Γροθιά» στο στομάχι τα λόγια του πατέρα της, Έλενας, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η κόρη του «έφυγε» τόσο άδικα.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 36χρονης Έλενας – «Τα εγγόνια μου ζητάνε τη μάνα τους» (βίντεο)

Συγκλονίζει ο πατέρας της 36χρονης στρατιωτικού από τη Βέροια – «Φοβόμαστε μήπως πούμε κάτι στα παιδιά της Έλενας και κάνουμε λάθος», λέει μεταξύ άλλων. Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Ελλάδα έπειτα από την τραγωδία των Τεμπών που δεκάδες πολίτες έχασαν τη ζωή τους. Οι οικογένειες των θυμάτων αδυνατούν να πιστέψουν όσα έχει συμβεί και παλεύουν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 36χρονης Έλενας – «Τα εγγόνια μου ζητούν τη μαμά τους»

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τον έλεγχο της ΣΔΟΕ στον Σύλλογο των Τεμπών