Ευαγγελία Μουμούρη: «Έχω βρεθεί με γυναίκα συνάδελφο που έκανε γυμνά σε περιοδικό. Τώρα δουλεύει σε υπουργείο»

15:42 - 16/03/2023

Καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή  «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ευαγγελία Μουμούρη. Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα», αλλά θυμήθηκε και τον τηλεοπτικό της ρόλο στο «Καφέ της Χαράς». Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τότε που έπαιζε στην αγαπημένη σειρά […] The post Ευαγγελία Μουμούρη: «Έχω βρεθεί με γυναίκα συνάδελφο που έκανε γυμνά σε περιοδικό. Τώρα δουλεύει σε υπουργείο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευαγγελία Μουμούρη: Συναδέλφισσα έκανε γυμνά σε περιοδικό και τώρα δουλεύει σε υπουργείο

«Οδηγοί κολλούσαν φωτογραφίες μου στις νταλίκες τους», αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», η ταλαντούχα Ευαγγελία Μουμούρη προχώρησε σε… “πικάντικες” αποκαλύψεις, τόσο για το παρελθόν της όσο και συναδέλφου της. Συγκεκριμένα, μίλησε για την περίοδο που οδηγοί νταλίκας ... Περισσότερα To άρθρο Ευαγγελία Μουμούρη: Συναδέλφισσα έκανε γυμνά σε περιοδικό και τώρα δουλεύει σε υπουργείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ευαγγελία Μουμούρη: Συνάδελφος που έκανε γυμνά σε ερωτικά περιοδικά, τώρα δουλεύει σε υπουργείο

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη καλεσμένη την Πέμπτη 16/03 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιζε στο «Καφέ της Χαράς» και κολλούσαν οδηγοί στις νταλίκες τους φωτογραφίες της.Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη καλεσμένη την Πέμπτη 16/03 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιζε στο «Καφέ της Χαράς» και κολλούσαν οδηγοί στις νταλίκες τους φωτογραφίες της.«Στο Καφέ της  Χαράς ήμουν η χήρα του Φατσέα. Με κολλούσαν στις νταλίκες εκεί που ήταν οι άλλες στα ημερολόγια με τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευαγγελία Μουμούρη: «Έχω βρεθεί με συνάδελφο, όπου έκανε γυμνά σε περιοδικό και τώρα δουλεύει σε ένα υπουργείο»

Η Ευαγγελία Μουμούρη καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν αναφέρθηκε στην περίοδο που έπαιζε στο «Καφέ της Χαράς» και […] The post Ευαγγελία Μουμούρη: «Έχω βρεθεί με συνάδελφο, όπου έκανε γυμνά σε περιοδικό και τώρα δουλεύει σε ένα υπουργείο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»