Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν η Τζένη Μελιτά γνωρίζει από Eurovision»
13:28 - 17/03/2023
Την απόφαση της ΕΡΤ να αναθέσει την παρουσίαση της φετινής Eurovision στη Μαρία Κοζάκου και τη Τζένη Μελιτά σχολίασε η […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν η Τζένη Μελιτά γνωρίζει από Eurovision» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν η Τζένη Μελιτά γνωρίζει από Eurovision»
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη συμμετοχή της Τζένη Μελιτά στην Eurovision 2023.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν η Τζένη Μελιτά γνωρίζει από Eurovision»
Την απόφαση της ΕΡΤ να αναθέσει την παρουσίαση της φετινής Eurovision στη Μαρία Κοζάκου και τη Τζένη Μελιτά σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις δηλώσεις της δημοσιογράφου στην κάμερα του Super Κατερίνα, εξέφρασε τις αμφιβολίες της για τη συγκεκριμένη κίνηση.Την απόφαση της ΕΡΤ να αναθέσει την παρουσίαση της φετινής Eurovision στη Μαρία Κοζάκου και τη Τζένη Μελιτά σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις δηλώσεις της δημοσιογράφου στην κάμερα του Super Κατερίνα, εξέφρασε τις αμφιβολίες της για τη συγκεκριμένη κίνηση.«Είναι συμπαθέστατη, μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου για Τζένη Μελιτά: «Δεν ξέρω αν γνωρίζει από Eurovision, είναι συμπαθέστατη»
Η Τζένη Μελιτά μαζί με τη Μαρία Κοζάκου αναλαμβάνουν την παρουσίαση για τον σχολιασμό της Eurovision
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Τζένη Μελιτά: «Δεν ξέρω αν γνωρίζει από Eurovision, είναι συμπαθέστατη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Καινούργιου για Τζένη Μελιτά: «Είναι συμπαθέστατη – Δεν ξέρω αν ξέρει από Eurovision»
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη Τζένη Μελιτά στο ρόλο της παρουσίασης της Eurovision 2023.
Διαβάστε το στο neolaia.grΚατερίνα Καινούργιου: "Δεν ξέρω αν η Τζένη Μελιτά γνωρίζει από Eurovision"
"Η τελευταία πρόταση που μου έγινε από την ΕΡΤ ήταν σχεδόν προσβλητική"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr