Μαριάντα Πιερίδη: «Ζηλεύω τον σύζυγό μου και ψάχνω το κινητό του»
14:40 - 17/03/2023
Για τις ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης μίλησε
To άρθρο Μαριάντα Πιερίδη: «Ζηλεύω τον σύζυγό μου και ψάχνω το κινητό του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριάντα Πιερίδη: «Ζηλεύω τον σύζυγό μου και ψάχνω το κινητό του»
«Εγώ είμαι στην τηλεόραση εκείνος γιατί δέχεται φωτογραφίες;» είπε για προκλητικά στιγμιότυπα που λαμβάνει ο Δημήτρης Κατριβέσης στα social media.
Διαβάστε το στο Μαριάντα Πιερίδη: Ζηλεύω και ψάχνω το κινητό του συζύγου μου –Του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες
Η τραγουδίστρια, που συμμετέχει στον τωρινό κύκλο του J2US, στον Alpha Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται εκείνη αλλά και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης.Η τραγουδίστρια, που συμμετέχει στον τωρινό κύκλο του J2US, στον Alpha Μαριάντα Πιερίδη μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται εκείνη αλλά και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης.Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι ζηλεύει τον σύζυγό της και πως ψάχνει το κινητό του χωρίς να […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr