Λευτέρης Ζαμπετάκης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών σε περιστατικό, επίτευγμα που προκαλέσαμε την απόλυση του»
18:00 - 17/03/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Ζαμπετάκης με αφορμή την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, στο περιοδικό […]
The post Λευτέρης Ζαμπετάκης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών σε περιστατικό, επίτευγμα που προκαλέσαμε την απόλυση του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Φιλιππίδης: «Επίτευγμα που προκαλέσαμε την απόλυσή του» λέει γνωστός ηθοποιός
Στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη που ήταν παρών αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός...
Διαβάστε το στο tanea.grΛευτέρης Ζαμπετάκης: «Θεωρώ επίτευγμα που προκαλέσαμε την απόλυση του Πέτρου Φιλιππίδη από την Κάτια Δανδουλάκη»
O Λευτέρης Ζαμπετάκης με αφορμή την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.O Λευτέρης Ζαμπετάκης με αφορμή την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην περίοδο που ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που συνάντησε στην επαγγελματική του διαδρομή. Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛευτέρης Ζαμπετάκης:«Ήμουν παρών σε περιστατικό με τον Φιλιππίδη, θεωρώ επίτευγμα που προκαλέσαμε την απόλυσή του»
Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, μίλησε
To άρθρο Λευτέρης Ζαμπετάκης:«Ήμουν παρών σε περιστατικό με τον Φιλιππίδη, θεωρώ επίτευγμα που προκαλέσαμε την απόλυσή του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr