«Τόσο γρήγορα έβγαλαν τιμή και κοστολόγησαν τα νεκρά παιδιά μας;» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη (vid)
12:42 - 18/03/2023
Ο πατέρας 26χρονου θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη, Παύλος Ασλανίδης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τον πόνο που βιώνει η οικογένεια μετά την απώλεια του γιου του, Δημήτρη, αλλά και για τα μέτρα που εξέδωσε η κυβέρνηση και η Hellenic Train για την στήριξη των οικογενειών των θυμάτων και των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας.
The post «Τόσο γρήγορα έβγαλαν τιμή και κοστολόγησαν τα νεκρά παιδιά μας;» – Συγκλονίζει πατέρας θύματος του δυστυχήματος στα Τέμπη (vid) first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τέμπη- «Τόσο γρήγορα έβγαλαν τιμή και κοστολόγησαν τα νεκρά παιδιά μας;»: Συγκλονίζει πατέρας θύματος
Ο Παύλος Ασλανίδης μίλησε για τo πένθος που βιώνει η οικογένειά του μετά την απώλεια του 26χρονου γιου του, Δημήτρη, στα Τέμπη, αλλά και για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και η Hellenic Train.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Τόσο γρήγορα έβγαλαν τιμή και κοστολόγησαν τα νεκρά παιδιά μας;»: Συγκλονίζει πατέρας θύματος
Ο Παύλος Ασλανίδης μίλησε για τo πένθος που βιώνει η οικογένειά του μετά την απώλεια του 26χρονου γιου του, Δημήτρη, στα Τέμπτη, αλλά και για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και η Hellenic Train. «Εμένα η συνείδησή μου και η αξιοπρέπειά μου, και του παιδιού μου δεν εξαγοράζονται», αναφέρει ο Παύλος Ασλανίδης, σχολιάζοντας τις […]
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr